Wil jij je geliefde nog verrassen met een leuke cadeautje onder de kerstboom dit jaar? Bekijk dan dit romantische arrangement! Een uniek cadeau wat niet vaak wordt gegeven maar wat natuurlijk super origineel is! Beleef samen de romantiek aan de kust tijdens dit leuke arrangement in Noordwijk aan zee.

Zin om samen met uw geliefde lekker te genieten in een Wellness centrum waar luxe en aandacht voorop staan? Samen even lekker bijkomen, genieten van behandelingen en even de stress van alle dag van je af laten glijden en heerlijk samen ontspannen in een luxe ambiance. Dit is mogelijk in Noordwijk!

Ontdek deze mooie locatie!

Deze schitterende beauty locatie ligt op slechts 100 meter van het Noordwijkse strand vandaan.

Een tot de verbeelding sprekend centrum waar de nadruk ligt op ‘Total well-being’. Een plek om even te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en om weer optimaal in balans te komen. Ook staat bij het Wellness centrum uw privacy hoog in het vaandel. Er vindt daarom geen naaktrecreatie plaats.

Het dragen van badkleding tijdens de arrangementen is verplicht voor toegang tot de sauna’s en het zwembad geldt een minimale leeftijd van 18 jaar of ouder.

U wordt door een team van zeer deskundige en gediplomeerde schoonheidsspecialisten verwend met het absolute topmerk comfort zone uit Italië. Hiermee zijn de behandelingen perfect af te stemmen op uw individuele wensen en behoeften. Beleef samen een ontspannen dag en ervaar de romantiek aan de kust.

Liever ook overnachten? Bekijk dan dit leuke arrangement!

Nog meer leuke arrangementen bekijken voor romantiek aan de kust? Bekijk hier dan nog meer leuks!

Met vriendelijke groet,
Carine Polman
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405805

Redacteur