NIEUW KLEURRIJK LICHTSPEKTAKEL
Ga gezellig met familie, vrienden of kennissen op avontuur door het spannende nachtelijke tropisch regenwoud, de rotswoestijn en de tropische koraalzee! In de voorjaarsvakantie van 2016 kunt u zich in Burgers’ Zoo verwonderen aan een volledig nieuw kleurrijk lichtspektakel: Burgers’ Light! Van 5 tot en met 28 februari 2016 aanschouwen bezoekers prachtige groepen lichtfiguren op een centrale route door de Bush, Desert en Ocean.

GRATIS VOOR DAGBEZOEKERS EN ABONNEMENTHOUDERS
Dagbezoekers mogen het evenement dezelfde avond gratis bijwonen, terwijl overige bezoekers vanaf 18.00 uur slechts 10 euro per persoon betalen. Het evenement eindigt elke avond om 20.00 uur. Abonnementhouders mogen Burgers’ Light zelfs gratis bezoeken.

WEERSONAFHANKELIJK OP AVONTUUR!
Zelfs als het weer niet al te best is, vormt dat geen probleem voor Burgers’ Light: het overgrote deel van het evenement speelt zich af in de geheel overdekte Bush, Desert en Ocean. Bovendien blijven ook het Bush Restaurant, het volledig vernieuwde Park Restaurant en de overdekte speeltuin Kids Jungle open tot 20.00 uur.

Op een centrale route door het park wisselen thematische lichtgroepen op subtiele wijze af met schitterende lichtprojecties en andere visuele effecten. Nauwelijks bekomen van de ene verbazing wordt u als gast weer verrast door de volgende lichtshow. Voor een ideale dag uit bezoekt u overdag de dieren en ecosystemen van Burgers’ Zoo om na een heerlijke verse maaltijd met het hele gezin te genieten van dit kleurrijke avontuur!

KOOP KAARTEN MET KORTING!
Bezoekers kunnen van 5 tot en met 28 februari 2016 genieten van Burgers’ Light. Vanaf 18.00 uur kunt u bovenstaande dagen voor een speciaal actietarief van 10 euro (bijna 50% korting) naar binnen.

De hele dag genieten van Burgers’ Zoo? Bestel dan online dagkaarten met € 1,50 korting per entreebewijs.

OVERDEKT IN DE BUSH, DESERT & OCEAN
Langs de hele hoofdroute ontdekt u kleurrijke lichtgroepen. Zo gaat u op avontuur in de rotswoestijn van de Desert, waar u zich verwondert over cactussen, woestijnbloemen en andere lichteffecten. Via een verlaten mijngang voert uw reis u verder naar de kleurrijke wereld van het tropisch regenwoud van de Bush. Hier ontdekt u plotseling overal groepen prachtige lichtfiguren, zoals boomkikkers, insecten, flamingo’s, krokodillen en fantasierijke bloemen! Nog knipperend met uw ogen van bewondering duikt u onder in de tropische koraalzee van de Ocean, waar u na elke bocht weer wordt verrast door nieuwe lichtfiguren, zoals zeeschildpadden, zeepaardjes, groepen kwallen en diepzeevissen.

Wilt u meer weten over Burgers’ Light 2016 in Burgers’ Zoo?

Redacteur