Op woensdag 11, donderdag 12, vrijdag 13 en zaterdag 14 april 2018 vindt de achtste editie van Bierfestival Groningen plaats.

Ook dit jaar is de Martinikerk weer het schitterende decor voor dit festival. Na zeven succesvolle edities komt dit jaar de achtste editie eraan, waarbij wederom een breed scala aan nationale en internationale tapbieren en bieren op fles worden gepresenteerd. Daarnaast biedt Bierfestival Groningen een variërend programma aan, bestaande uit diverse masterclasses en wedstrijden. Het festival wordt opgedeeld in de volgende vier tijdsvakken:

Woensdag 11 april: Bier diner
Donderdag 12 april: 19:00 – 23:00
Vrijdag 13 april 19:00 – 23:00
Zaterdag 14 april 13:00 – 17:00
Zaterdag 14 april 19:00 – 23:00

Bezoekers krijgen de kans om masterclasses van internationaal bekende biergoeroes bij te wonen. Daarnaast worden er voor de achtste keer op rij brouwwedstrijden gehouden voor amateurbrouwers en professionele brouwers.

Na het grote succes van voorgaande jaren, wordt er besloten de bier & spijswedstrijd ook dit jaar weer aan het festival toe te voegen. Voor een impressie van de vorige succesvolle edities, neem gerust een kijkje in ons archief.

Wil jij ook een bijdrage leveren aan het succes van Bierfestival Groningen 2018? Dat kan, stuur een mail en geef je op als vrijwilliger. Hieronder enkele recensies over de vorige editie van Bierfestival Groningen waar wij erg trots op zijn.

Bierfestival Groningen. Horen, zien, ruiken, proeven en genieten!”

Redacteur