Rubriek

Bioscopen

Rubriek

Top 5 Vriendinnenweekend met activiteiten voor in het najaar

Wilt u nog eens een heerlijk weekendje weg met vriendinnen? In het najaar zijn er nog genoeg leuke weekendjes waar bij er leuke indoor activiteiten zijn. Ga bijvoorbeeld de uitdaging aan in een escape room en zie te ontsnappen binnen de tijd. U kunt ook genieten van een rondvaart, bezoek aan de Euromast of ga juist een avondje uit naar de film met vriendinnen. Natuurlijk is er ook mogelijkheid om te gaan shoppen in een van deze leuke steden.

Geniet van een weekendje weg met vriendinnen in het najaar.

  1. Escape-weekend op Nationaal Park Veluwezoom
  2. Super vriendinnenspecial – Voordelig weekendje weg met vriendinnen op de Veluwe!
  3. Vriendinnenweekend Rotterdam – Slapen met uitzicht op de Erasmusbrug – Rondvaart – Bezoek Euromast
  4. Vriendinnenarrangement in Scheveningen – Nachtje weg en lekker Shoppen
  5. 2-daags Gooische Vrouwen arrangement in Hilversum

Met vriendelijke groet,

Lisa Betlem
recreatief.nl

Heb jij zin om met vrienden, vriendinnen of je geliefde naar de film te gaan?
Op 11 oktober is de nieuwste film Zwaar Verliefd in première gegaan. Een super leuke Nederlandse film met in de hoofdrol Jim Bakkum en Barbara Sloesen.

De jonge, succesvolle dierenarts Isa is een tikkeltje onzeker over haar lijf én de liefde. Ruben is dan dé perfecte man. Knap, werkt met zijn handen en houdt zielsveel van zijn labrador Bo. Als Isa op een dag Bo redt van een chocoladevergiftiging, valt ze als een blok voor zijn baasje. En hij voor haar, maar dat durft Isa niet te geloven.

Na een peptalk van haar zus en vriendinnen besluit ze de Bossche bollen te laten staan en sleept ze zichzelf naar de sportschool. Haar zelfvertrouwen groeit en eindelijk besluit ze voor haar droomman te gaan. Maar is Ruben nog steeds geïnteresseerd?

Een luchtige romantische komedie waarin de eeuwige strijd tegen de kilo’s en de liefde op een grappige, herkenbare manier bij elkaar komen. Naar het boek van Chantal van Gastel.

A Star is Born vertelt het verhaal van Jackson Maine (Bradley Cooper), een country-ster die in verval raakt. Hij ontdekt het onbekende talent Ally (Lady Gaga).

A Star Is Born draait nu in de bioscoop en is een Amerikaanse muzikale romantische film uit 2018, geregisseerd door Bradley Cooper en dit is de 3e remake van de gelijknamige film uit 1937.

Countryzanger en alcoholist Jackson Maine (Bradley Cooper) ontdekt een nieuw talent en hij ziet wel wat in de jonge zangeres Ally (Lady Gaga). Hij maakt een zangeres van haar en ze trouwen. Ally is al snel een beroemdheid. maar als zij na een tijdje beroemder wordt dan hij, en hij steeds minder populair wordt, gaat hij steeds meer drinken.

Cooper schreef het scenario samen met Will Fetters en Eric Roth, was producent en speelt samen met Lady Gaga de hoofdrol.

Klik hier voor meer informatie over waar de film A Star is Born draait!

Vanaf 11 oktober in de bioscoop: Zwaar Verliefd

Zwaar verliefd is de vertolking van het gelijknamige boek van Chantal van Gastel en is vanaf 11 oktober te zien in de Nederlandse bioscopen. Het is een luchtige romantische komedie waarin de eeuwige strijd tegen de kilo’s en de liefde op een grappige en herkenbare manier bij elkaar komen.

De jonge, succesvolle dierenarts Isa is een tikkeltje onzeker over haar lijf én de liefde. Ruben is dé perfecte man. Knap, werkt met zijn handen en houdt zielsveel van zijn labrador Bo. Als Isa op een dag Bo redt van een chocoladevergiftiging, valt ze als een blok voor zijn baasje. En hij voor haar, maar dat durft Isa niet te geloven.

Na een peptalk van haar zus en vriendinnen besluit ze de Bossche bollen te laten staan en sleept ze zichzelf naar de sportschool. Haar zelfvertrouwen groeit en eindelijk besluit ze voor haar droomman te gaan. Maar is Ruben nog steeds geïnteresseerd?

Jaarlijks, aan het begin van het najaar, vindt het Nederlands Film Festival (NFF) plaats. Anderhalve week is Utrecht de filmhoofdstad van Nederland, waar de volle en nieuwe breedte van de Nederlandse filmcultuur het erepodium krijgt dat het verdient. Speelfilms, documentaires, animaties, korte films, televisiedrama’s, games, interactieve projecten én evenementen voor jong en oud: wat begon als een bescheiden festival is sinds het begin van de jaren 80 in omvang, bereik en impact uitgegroeid tot het gezichtsbepalende festival van de Nederlandse filmcultuur. Daarnaast is het NFF ook het hele jaar door actief voor publiek en professional.

Nederlands Film Festival

Het NFF toont de Nederlandse film als kunstuiting, ambacht, vermaak en spiegel van de samenleving. Het is het hele jaar actief om de Nederlandse filmcultuur te stimuleren, ondersteunen, promoten en van context te voorzien. Jaarlijks hoogtepunt is het festival met wekenlang grootse media-aandacht voor de Nederlandse film. Voor de vakwereld is het festival het toonaangevende platform voor inhoudelijke uitwisseling en innovatie. Het NFF geeft door het jaar heen betekenis aan de ontwikkelingen binnen de sector.

Wilt u meer weten over het Nederlands Film Festival 2018?

Vanaf 20 september in de bioscoop: Doris

Tjitske Reidinga vertolkt Doris, een gescheiden vrouw met twee kinderen. Aan de vooravond van haar 45e verjaardag is Doris Doorenbos op een dood punt aanbeland.

Terwijl de mensen om haar heen carrière maken en drukke en volwassen levens leiden, is er van Doris haar eigen dromen maar weinig terechtgekomen. Een leuke komedie vol met humor en misschien wel punten van herkenning?