Geniet van een dagje ontspannen en relaxen bij Wellness Center Zuiderduin in Egmond aan Zee. Laat u lekker verwennen en geniet van de warmte in de sauna’s en baden. En na een dagje ontspanning loopt u zo het hotel uit het strand op voor een heerlijke strandwandeling!

Pure Verwennerij – Even helemaal niets
Dit prachtige hotel ligt in het duingebied van Egmond aan Zee. Ideaal gelegen op 100 meter van het strand. Het hotel beschikt over 365 kamers.

Wellness Center Zuiderduin
Persoonlijke aandacht en kwaliteit zijn de ingrediënten van de behandelingen die het Wellness Center onderscheiden van anderen. Gevoel voor gastvrijheid en kennis van zaken maken uw dag compleet. Door het unieke samenwerkingsconcept met Hotel Zuiderduin is het Wellness Center in staat om een volledig Wellness programma aan te bieden met gebruik van diverse saunafaciliteiten waaronder, infrarood cabine, Turks stoombad, diverse Finse sauna’s o.a. kleuren- en aromacabine. Een uitgebreide lunch, schoonheids- en lichaamsbehandelingen maken uw Wellness dag compleet!

Relax!

Tel daar de unieke locatie in de regio bij op en u zult zich als herboren voelen na een bezoek. Uiteraard is het mogelijk de arrangementen te combineren met een overnachting. Het Wellness Center biedt een scala aan mogelijkheden voor individuele gasten maar grotere groepen zijn ook welkom.

Profiteer nu van deze geweldige aanbieding: Beautyweekend in Egmond aan Zee.

Redacteur