Wilt u even lekker uitwaaien aan de de Nederlandse kust? Dan is het Uitwaaien in Zeeland in Renesse – 3 dagen voordelig genieten zeker iets wat u niet mag missen!

Tijdens dit arrangement gaat u er 3 dagen op uit in het Zeeuwse Renesse. Wanneer u aankomt in het hotel, heeft u al gelijk een warm welkom met een lekker kopje koffie/thee en een Zeeuwse Bolus. Vervolgens is het tijd om naar uw sfeervolle kamer te gaan ontdekken waar u de komende 2 nachten heerlijk zult gaan slapen. Om uw dagen goed te beginnen, staat er ’s ochtends een lekker uitgebreid ontbijtbuffet voor u klaar. Op een dag naar keuze staat er een culinair 3-gangen diner op u te wachten in het restaurant. Om een leuk aandenken te hebben aan dit weekendje weg, krijgt u leuk geschenk meer naar huis. Kortom; een compleet verzorgd weekendje weg!

Genieten aan de kust

U overnacht in een prachtig hotel gelegen in het Zeeuwse Renesse. Of u nu er actief erop uit wilt, wilt relaxen aan het strand of toch liever de geschiedenis van Zeeland gaat ontdekken in 1 van de Musea? In Zeeland is het allemaal mogelijk.

Komt u ook genieten aan de kust met het Uitwaaien in Zeeland in Renesse – 3 dagen voordelig genieten!

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 25 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 25 jaar schrijven, nog vaak verrassen.