Genieten de prachtige natuur

Bent u iemand die houdt van wandelen en fietsen? En wilt u binnenkort er weer eens een leuk uitje inplannen? Dan is dit fiets- en wandelarrangement zeker iets voor u!

Met dit prachtige arrangement geniet u maar liefst 3 dagen van al het moois dat de Veluwe u te bieden heeft. U mag gebruik maken van 2 overnachtingen in een prachtig hotel gelegen in Putten. U start de dag goed met een heerlijk ontbijtbuffet en u mag 1 avond genieten van een luxe 3-gangen diner. Voor wie er actief op uit is, zal onderweg trek krijgen. Daar is natuurlijk aan gedacht, want met dit arrangement krijgt u ook een lekker lunchpakket mee. Om de prachtige omgeving op zijn best te leren kennen, krijgt u ook fiets- en wandelroutes. Vindt u 3 dagen te kort? Geen zorgen! Dit arrangement is namelijk op basis van 4 dagen te boeken!

Genieten midden in de Veluwse Bossen

Gedurende dit arrangement overnacht u in een mooi hotel gelegen in het Gelderse Putten. Dit dorp heeft veel te bieden voor wie er lekker op uit wilt. Zo kunt u één van de prachtige fiets- of wandelroutes volgen en onderweg stoppen voor een heerlijke picknick, kunt u een bezoekje brengen aan één van de landgoederen of kunt u uzelf even lekker verwennen in de wellness. Tijdens uw verblijf in dit leuke dorp kunt u dus van alles beleven!

Ga samen met uw partner, familie of vrienden erop uit met het 3 of 4-daags Fiets en Wandelarrangement!

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 25 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 25 jaar schrijven, nog vaak verrassen.