Oud en Nieuw is altijd iets bijzonders. Tijd om even terug te blikken op het oude jaar en plannen maken voor het nieuwe jaar. Maar ook een feestje vieren en toosten op het goede leven mag natuurlijk niet ontbreken. Neem eens een kijkje bij dit Oud en Nieuw arrangement in Zeeland. Als u een onbezorgde en feestelijke jaarwisseling wilt dan kan dat met dit arrangement.

Vier Oud & Nieuw 2018 in Zeeland!
Geniet van 2 overnachtingen op één van onze comfortsuites, elke ochtend kunt u genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet, en er zit ook nog een 3-gangen diner bij in. Op oudejaarsavond wordt u helemaal in de watten gelegd tijdens een luxe 6-gangen diner om vervolgens mogen de voetjes van de vloer tijdens de Sylvesterparty met LIVE muziek.

“Een heerlijk arrangement waarbij genieten voorop staat. Oliebollen op de counters en een bruisje met vuurwerk om het jaar mooi af te sluiten. De omgeving is prachtig, met bos en duinen Schouwen Duiveland ernaast. Tijdens het lange diner zorgt het personeel voor veel gezellige momentjes aan de tafel.”

Lees hier nog meer reviews van voorgaande gasten.

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 25 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 25 jaar schrijven, nog vaak verrassen.