Langzaam beginnen de wolken en regen plaats te maken voor zonnestralen. Pas dan kunnen we zeggen dat de zomer echt is begonnen. We gaan er weer vaker op uit met familie en vrienden, maar ook alleen kunnen we onszelf prima vermaken. We houden ons bezig met verschillende uitjes, van een dagje strand tot het pretpark en een lange fietstocht. Genoeg bezigheden waarbij we een goede speaker kunnen gebruiken. De keuze is ruim, waardoor SoundStore een mooi overzicht heeft gemaakt van een aantal van de beste speakers.

Of je nu kiest voor een rustiek momentje of wilde avonturen, muziek is iets wat bij iedere gelegenheid past. Vandaar dat veel mensen tegenwoordig wel een draagbare speaker mee hebben als ze onderweg zijn. Je ziet ze steeds meer om je heen. Niet alleen jongeren hebben deze speakers omarmt. Ook senioren maken steeds vaker gebruik van deze handige speakers. Ze zijn niet alleen eenvoudig, maar ook nog eens zeer handzaam.

Om muziek af te spelen wordt muziek naar de speakers gestreamd. Dit gaat geheel draadloos via bluetooth, wifi of NFC. Bluetooth is een veelgebruikte technologie om bestanden zoals muzieknummers draadloos te streamen. Streamen betekent eigenlijk niets meer dan het draadloos verzenden van bestanden. Zoals dat vroeger via een kabel ging, gaat dat nu draadloos.

Ook wifi wordt veelvuldig toegepast, maar voor onderweg is dit niet een heel handige wijze om muziek af te spelen. Voordeel van deze speakers is dat ze vaak goed samenwerken met muziekservices als Spotify. Hierin maak je voordat je de deur uitgaat eenvoudig verschillende afspeellijsten. Hierdoor heb je altijd voor iedere gelegenheid muziek bij je.

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 25 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 25 jaar schrijven, nog vaak verrassen.