Familie betekent gezelligheid! Onder het genot van een hapje en een drankje zorgt u samen met uw familie voor de muzikale noot. Jong en oud werken samen naar een muziekstuk met een verrassend begin en een knallend einde!

Heeft je oom wel gevoel voor ritme, en je tante kan zij net zo goed zingen als Madonna? Ontdek het allemaal tijdens een muzikaal familie uitje. Muziek schept een band samen een mooi muziekstuk maken en ondertussen elkaar beter leren kennen. Wie van jullie heeft het beste ritme gevoel en zorgt ervoor dat het een mooi muziek stuk word? Het mooie aan muziek is dat je ondanks je elkaars taal misschien niet spreekt de taal der muziek spreekt iedereen.

DJ Workshop

Muziek is een groot begrip er vallen verschillende activiteiten onder. Enjoy.nl biedt verschillende muzikale uitjes. Heeft u altijd al een keer in de huid van een DJ willen kruipen volg dan nu een DJ-cursus en leer de DJ technieken die voor u weggelegd zijn.

Percussie en Djembe

Percussie workshops. Wat is er leuker dan lekker uitleven op een trommel? Met z’n allen lekker trommelen natuurlijk. Tijdens deze percussie workshops krijgt u instructies van een entertainer en maakt u met uw groep een prachtig stukje muziek. Ga helemaal los op uw eigen gemaakte ritmes en geniet van de muziek die u zelf maakt.

Muzikaal familie uitje iets voor u?

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 25 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 25 jaar schrijven, nog vaak verrassen.