Romantisch genieten aan de Zeeuwse Kust. Lekker samen wegdromen, heerlijke lange strandwandeling maken, echt even de tijd voor elkaar hebben. Verwen uw geliefde met deze heerlijke romantische arrangementen  in Renesse!

In Renesse zult u zich zeker niet vervelen. Er zijn een hoop leuke activiteiten te doen. Gezellig samen met je geliefde genieten van het strand om daar mooie strandwandelingen te maken, of misschien vind u het wel veel leuker om samen dingen te bekijken.

Rosada Fashion Outlet
Bij Rosada Fashion Outlet vindt u vele modemerken voor een lage prijs. Er zijn hier 100 nationale en internationale kledingmerken te koop voor weinig geld. Zeker eens de moeite waar om hier een bezoekje aan te brengen.

Reptielenzee Iguana
Verdeeld over 3 grote gebouwen zit de Reptielenzee Iguana. Ruim 500 subtropische dieren zitten hier achter glas zodat mensen ze kunnen bekijken en bewonderen. Op kaartjes staat aangegeven wat het voor een soort dier en zo leert u meer over subtropische dieren.

Strand
Het zandstrand van Renesse is ongeveer 17 kilometer lang en is prachtig gelegen naast de bossen en de Westerschouwen. Zeeland heeft in de zomer de meeste zonuren, daarom is dit de perfecte plaats voor de mensen die graag van de zon willen genieten. Het strand heeft al een aantal keren de blauwe vlag gekregen voor het goed onderhouden en schoonhouden van het strand.

Romantisch arrangement voor 2?

Redacteur