Met 2.200 vrachtwagens hebben we dit jaar net zoveel trucks als in 2013! En met 55.000 verwachte bezoekers wordt het Truckstar Festival weer het allergrootste maar vooral het leukste transportfeest van Europa. Op 26 & 27 juli 2014 is het weer zo ver. 

Trucks, sfeer en gezelligheid
Even alles vergeten, de dure diesel, de oneerlijke concurrentie en ander gedoe; tijdens het Truckstar Festival is het simpelweg genieten van de meer dan tweeduizend trucks en je collega’s en aanhang. Want dat is ieder jaar de kern van het Truckstar Festival! Daaromheen: sfeer, een spectaculair baanprogramma, gezelligheid, lekker wat eten en drinken en heel veel enthousiaste bezoekers.

Het Truckstar Festival is er niet alleen voor chauffeurs. Ook als je niets met vrachtwagens hebt, moet je dit feest een keer van dichtbij gezien hebben. Het gevarieerde en spannende programma voor de hoofdtribune, de prachtig showtrucks en klassiekers op het binnenterrein en de gezellige Hollandse Avond maken dit festijn een ideaal dagje uit voor het hele gezin!

Ook al hebben we de afgelopen 33 jaar al de meest gekke dingen gedaan; dit jaar hebben we toch een primeur! Chauffeur Peter Levolger en zijn verloofde Kim Kleisterlee zullen elkaar tijdens het Truckstar Festival het ja-woord geven!

Binnenrijden
Eigenlijk begint het Truckstar Festival op vrijdag 25 juli al. Vanaf ’s morgens 08:00 uur start het binnenrijden. In eerste instantie zijn dat de bijzondere trucks uit de speciale categorieën, gevolgd door de trucks die langs de baan komen te staan. Het binnenrijden is een prachtig spektakel op zich, wat ook dit jaar door vele mensen langs de kant van de weg wordt aanschouwd.

Wilt u meer weten over het Truckstar Festival 2014?

Redacteur