Erop uit met Oud & Nieuw. Heerlijk relaxen of juist lekker sportief bezig zijn. Dat kan bij in hanzestad Zutphen. U luidt het nieuwe jaar gezellig in met champagne en oliebollen!

Naast de culinaire verwennerij in feestelijke ambiance is er volop gelegenheid voor (sportieve) ontspanning. Het pakket aan overdekte faciliteiten maakt deze accommodatie voor actieve levensgenieters extra aantrekkelijk. Terwijl u geniet van een feestelijk aperitief bij de open haard, in één van de gezellige bars of heerlijk ontspant in het zwembad met de sauna, slaan uw reisgenoten een balletje tennis of squash. En wat is er leuker dan de feestdagen inluiden tijdens een dynamisch partijtje bowlen…

Oud & Nieuw Arrangement – Game set match en knallende kurken

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 25 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 25 jaar schrijven, nog vaak verrassen.