Slapen op een luxe landgoed

Tijdens dit 3-daagse golfarrangement in Berg en Dal verblijft u op een luxe landgoed. Het hotel is gevestigd op een 19e-eeuws landgoed en beschikt over 57 ruime en comfortabele hotelkamers. De comfortabele hotelkamers zijn zo ingericht dat u geheel tot rust kunt komen. Na een actieve dag kunt u plaatsnemen in het uitstekende à la carte restaurant. In het culinaire hart van het hotel is het heerlijk vertoeven onder het genot van een smaakvol diner. In de lounge met open haard komt u helemaal tot rust. De omgeving van Landgoed biedt u een diversiteit van natuur en cultuur aan. Maak prachtige wandel- en fietstochten door de natuurgebieden zoals de Ooijpolder, Millingerwaard en het heuvellandschap van Berg en Dal.

Golfarrangement in Berg en Dal – NIEUW

U gaat golfen op het Rijk van Nijmegen tijdens dit golfarrangement in Berg en Dal. Met 45 volwaardige holes in een schitterende omgeving is het een klasse apart. In totaal zijn er zes 18-holes luscombinaties bespeelbaar, de een uitdagender dan de ander. Met grote hoogteverschillen is deze baan uniek in ons vlakke Nederland.

Iedere keer als je er komt, is het een hele fijne ervaring. Je parkeert bij het mooie clubhuis en wordt super ontvangen. Of het nou druk of rustig is, de medewerkers zijn altijd erg gastvrij. Met een mooi terras voor een kopje koffie en een ruime driving range, ontbreekt er niks voor de ideale voorbereiding op je golfronde.

Voor meer informatie over dit 3-daagse golfarrangement in Berg en Dal, klik HIER!