Het wildseizoen is weer begonnen! Bent u nog op zoek naar een heerlijk wildarrangement? Kom dan genieten van een culinair wildarrangement op de Wageningse Berg! 3 dagen lang verblijft u in een 4-sterren luxe hotel op een prachtige locatie!

Dit 3-daags wildarrangement op de Wageningse Berg is inclusief:

  • 2 Overnachtingen
  • 2x Een uitgebreid ontbijt
  • Amuse van het huis voorafgaand aan het diner
  • 1x Een 3-gangen Wild diner op de dag van aankomst
  • Gratis fiets- en wandelroutes
  • Gratis wifi

culinair wildarrangement op de Wageningse berg

4-sterren hotel op de Wageningse berg

Dit hotel is gevestigd op een prachtige locatie, midden in de bosrijke omgeving tussen de Utrechtse Heuvelrug en de Neder-Rijn. Recht naast het hotel kunt u een bezoekje brengen aan de schitterende botanische tuin van het Arboretum Belmonte. De ideale bestemming voor natuurliefhebbers. Vanuit het hotel heeft u een fenomenaal uitzicht over de rivier, uiterwaarden en Betuwe. Dat word echt genieten tijdens het culinaire wildarrangement op de Wageningse Berg! Bent u meer een stadsmens? Wageningen heeft een gezellig centrum en de prachtige stad Arnhem ligt vlakbij. Ook liggen er meerdere golfbanen in de buurt en interessante musea. 

Dit 4-sterren hotel heeft in totaal 108 luxe hotelkamers en suites. Het hotel beschikt over een uitstekend a la carte restaurant, hier kunt u onder andere genieten van culinaire 5-gangen diners. Ook beschikt het hotel over een groot panoramaterras met uitzicht over de natuurrijke omgeving, zo kunt vanaf het terras met een heerlijk drankje de prachtige omgeving bewonderen. Op het panorama terras met 340 zitplaatsen geniet u op zonnige dagen van gerechten uit de buitenkeuken, ontdek een culinair live cooking diner terwijl u een adembenemend uitzicht heeft over de omgeving! Naast het restaurant waar u gaat genieten van Culinair wildarrangement op de Wageningse Berg, beschikt het hotel ook over een brasserie. Bovendien is er ook nog een sauna, fitnessruimte, beauty center, speelparadijs en fietsverhuur.

Boek nu dit culinaire wildarrangement op de Wageningse Berg!

Bekijk ook onze wild website!

Met vriendelijke groet,
Jonna Sanders
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405805