Te voet het Heuvelland ontdekken

Bent u een wandelaar of heeft u altijd al eens het schitterende Limburgse Heuvelland willen ontdekken? Dit is uw kans om te genieten van één van deze TOP 3 wandelarrangementen in Zuid-Limburg. Het landschap is bekroond met maar liefst vijf sterren. Tevens wordt het landschap vormgegeven door nostalgische dorpjes en authentieke stadjes. Trek uw wandelschoenen aan en ontdek het Heuvelland aan de hand van het uitgebreide netwerk aan wandelroutes. 

TOP 3 Wandelarrangementen in Zuid-Limburg

3-daags Wandelarrangement in Limburg – Wandelen door bossen en landerijen
Verscholen in een groen dal en omgeven door landerijen en bossen ligt een prachtig kasteel. Bij het wandelarrangement krijgt u een dag ook een picknickmand mee voor onderweg en een avond genieten van een heerlijk kasteelmenu. Kortom, kom genieten in het gastvrij Limburg en laat u lekker verwennen!

Wandelen in Zuid-Limburg met het 3-daags Wandelarrangement
Vanuit dit kleinschalig en gastvrije hotel in Epen wandelt u zo het schitterende Heuvelland door. Er zijn vele wandelroutes beschikbaar en vanuit dit hotel zit u centraal in het Heuvelland dus kunt u echt mooie wandelplekjes vinden. Geniet in het hotel van de gastvrijheid en boek deze mooie hotelaanbieding voor een uitstekende prijs.

Wandelarrangement door het Heuvelland met verblijf in hartje Valkenburg
In Zuid-Limburg beleeft u dat echte vakantiegevoel. Bijzondere landschappen, de heuvels, gezellige dorpjes met leuke terrasjes, mooie wandelpaden langs stromende beekjes. Heeft u zin om Valkenburg en het Heuvelland te voet te ontdekken? Boek dan dit gastvrije hotel gelegen in het centrum van de gezellige toeristenplaats Valkenburg dat een uitstekende uitvalsbasis is voor vele wandeltochten. Ook dit arrangement behoort tot de TOP 3 wandelarrangementen in Zuid-Limburg.

Met wandelende groet,

Kayleigh Stark
Recreatief.nl / Wandelarrangement.nl

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 25 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 25 jaar schrijven, nog vaak verrassen.