Mannenweekend op de Sallandse Heuvelrug

Gezellig een weekendje eropuit met alleen maar mannen? Dit stoere mannenweekend op de Sallandse Heuvelrug is dan zeker geschikt voor jullie. Tijdens jullie verblijf genieten jullie van een heerlijke High Beer en Barbecue. Wie gooit de meeste strikes van jullie? Laat jullie skills zien op de bowlingbaan en ga als trotste winnaar naar huis.

Verblijf in een Bungalow

Bent u op zoek naar een vakantiehuis op de Sallandse Heuvelrug? Onze comfortabele vakantiehuizen liggen midden in de natuur; u vindt hier gegarandeerd veel rust, ruimte en privacy. De comfortabele huisjes zijn geschikt voor 2 tot 8 personen. Daarnaast zijn ze van alle gemakken voorzien. Zo beschikt u onder andere over een volledig ingerichte keuken, een woonkamer met flatscreen TV, comfortabele bedden en een badkamer op begane grond. Ook beschikt het park over een aangepaste bungalow voor mindervaliden. Deze accommodatie is rolstoelvriendelijk en beschikt over diverse aanpassingen in en rondom de accommodatie. Kortom, dit park is de ideale uitvalsbasis voor een gezellig mannenweekend op de Sallandse Heuvelrug!

Faciliteiten op het park

Het park heeft voor u alles in huis om het perfecte vakantiegevoel te beleven. Naast de prachtige omgeving vindt u op het park ook voldoende vermaak voor zowel jong als oud. Neem bijvoorbeeld een duik in het binnenzwembad. Heeft u ’s avonds geen zin om te koken? Schuif dan aan in het restaurant voor een lekkere maaltijd, of haal uw eten af bij de brasserie.

Het programma van jullie Mannenweekend op de Sallandse Heuvelrug

Dag 1
15.00 uur Inchecken
High Beer: 6 glaasjes bier met 6 bijpassende stoere bites: droge worst met venkel, gehaktballetjes in pittige biersaus, oude kaas met biermosterd, chocolade fudge, ambachtelijke bitterballen, brood met smeersels.
Bowlen
BBQ

Dag 2
Ontbijtmand bezorging bij accommodatie
10.00 uur uitcheck

Trommel uw vrienden op en geniet samen van dit Mannenweekend op de Sallandse Heuvelrug!

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 25 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 25 jaar schrijven, nog vaak verrassen.