Bent u een echte golfliefhebber en heeft u al op veel golfbanen in Nederland gespeeld? En bent u weer even toe aan wat nieuwe uitdaging? Kom dan golfen over de grens met hotel op de golfbaan. Hiervoor heb ik een TOP 3 met mooie golfaanbiedingen!

TOP 3 Golfen over de grens met hotel op de golfbaan

3-daags Golfarrangement – Golfen in het Land van Herve België
Bij dit hotel in de streek van de 3 landen liggen onze 3 golfbanen. De beginnende golfer kan starten op een 9 holes baan. De ervaren golfer kan een balletje slaan op de 2 18 holes banen. U overnacht in een comfortabele kamer in het sfeervolle hotel. Heerlijk 3 dagen genieten in het zuiden en golfen over de grens in België.

3-daags Golfarrangement net over de grens in Duitsland – voor de echte liefhebber
Geef uw golftalent een boost want dit heerlijke hotel ligt in het hart van een golfbaan met 18 holes. De Golfbaan behoort tot een van de beste banen van Duitsland en is gelukkig voor ons net over de grens gelegen. Kom 3 dagen genieten van de mooie omgeving en een prachtige baan waar uw golfhart sneller van gaat kloppen. 

3-daags Golfarrangement op een prachtig Landgoed in Rijnland-Palts met 2 Greenfees
Laat het drukke stadsleven even achter u en geniet van een heerlijk verblijf in het Duitse Rijnland-Palts. U overnacht in een luxe hotelkamer of studio op een schitterend landgoed tussen de wijngaarden en glooiende heuvels van Rheinhessen. Vanuit uw kamer heeft u uitzicht op de direct naastgelegen 18-holes golfbaan van het hotel. Tijdens uw verblijf zijn er twee 18-holes greenfees inbegrepen.

Bekijk ook een deze Golftrips naar Duitsland!

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 25 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 25 jaar schrijven, nog vaak verrassen.