Landal Hoog Vaals is een parel vlakbij het Drielandenpunt in het prachtige zuiden van onze Limburgse provincie. Of je nou jong bent of oud, je hebt hier de tijd van je leven. Het park beschikt namelijk over een groteske diversiteit aan faciliteiten. Parkvakanties.nl bezocht Hoog Vaals al meerdere malen en zet hieronder de hoogtepunten voor je uiteen. 

Het zwembad van Landal Hoog Vaals

Laten we beginnen met een van de park’s favorieten. Voor menigeen is een vakantie namelijk pas compleet na een duik in een zwembad. Nou, dat kan bij Landal Hoog Vaals, en hoe! Er is genoeg ruimte voor dolle waterpret in het overdekte zwembad. 

Zoef samen met je kroost van de 50 meter lange glijbaan en poedel in het peuterbad. Tijdens de vakantie is er zelfs een stormbaan te vinden in het zwembad. Tussendoor ontspan je in de ligweide of zweet je je stress uit in de sauna. Als vanzelfsprekend worden de richtlijnen van het RIVM nauw in acht genomen.

Spelen in het kwadraat

Met een indoorspeelparadijs, een zwembad, een beauty en wellness-centrum tot en met een negen holes golfbaan binnen handbereik begrijp je dat vervelen in geen geval een optie is. Of je nou van knutselen, schilderen houdt of liever sportiever bezig bent, het kan hier allemaal. Evenals lekker eten en drinken, je bent immers in het bourgondische Limburg. Lunch bij Timber’s Brasserie, ga lekker wijnen bij Café Jean en eet een patatje bij de Smulgaard. Wil je juist lekker thuis in de bungalow smikkelen? Tip: bestel dan een gourmet arrangement.

Slaap comfortabel en kies voor luxe

Landal Hoog Vaals telt 355 vrijstaande en geschakelde bungalows. In totaal zijn er zeventien verschillende type accommodaties waar je met twee tot wel vierentwintig personen kunt verblijven. Kies voor een comfortabele geschakelde bungalow of gezinsvilla of ga voor een vrijstaand luxe onderkomen. Bij de luxe varianten heb je tevens een eigen jacuzzi, sauna en/of zonnehemel tot je beschikking. Waar je ook verblijft, aan alle gemakken is gedacht: van een uitgeruste keuken, royale bad- en toiletvoorzieningen tot fijne zitgelegenheden met een moderne tv. Ook het uitzicht over de groene heuvels van Limburg laat je direct in een ontspannen vakantiesfeer komen.

Magnifieke omgeving

Hoewel je bij de Zuid-Limbug misschien niet het idee hebt dat je er alle kanten op kunt, is niets minder waar. Er is van alles te doen en te beleven in de directe omstreek! Zo is Landal Hoog Vaals de perfecte uitvalsbasis voor bijvoorbeeld een citytrip naar Luik, Aachen en Maastricht. Ook GaiaZOO in Kerkrade en de mergelgrotten in Valkenburg zijn populair. Of wat te denken van wandelen in het Geuldal, fietsen naar het Drielandenpunt, op avontuur in een attractiepark en een bezoek brengen aan Kasteel Hoensbroek. Er is voor ieder wat wils!

Bezoek Landal Hoog Vaals, waar vlakbij drie landen samen komen, en beleef er onvergetelijke avonturen. Niet alleen ga je een onbezorgde vakantie tegemoet, we weten ook zeker dat je de Limburgse open- en gastvrijheid zult waarderen. Oordeel uiteraard zelf! 

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 25 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 25 jaar schrijven, nog vaak verrassen.