Eindhoven is de 5e stad van Nederland en heeft veel te bieden wat het leven aangenaam maakt! Een bruisend centrum met veel restaurants, gezellige terrassen en een levendig uitgaansleven.

De overvolle evenementenkalender en kunst en cultuur op hoog niveau zorgen ervoor dat Eindhoven bruist. Ontdek deze prachtige stad met de WijnSpijs Wandeling op zondag 3 mei 2015! Wij hebben 8 prachtige restaurants voor u geselecteerd die allen tot de top restaurants van Eindhoven behoren.

Heeft u zin in een wandeling door Eindhoven en ondertussen ook nog culinair genieten met uw gezelschap? Wacht dan niet langer en bestel uw kaarten!

Met recreatieve groet,

Malou
Recreatief.nl

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 25 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 25 jaar schrijven, nog vaak verrassen.