Droom jij ook alweer over een nieuwe vakantie? Wij geven je groot gelijk! Wanneer je nu een zomervakantie voor 2019 boekt, heeft dit ook nog eens vele voordelen. We zetten er in dit artikel 5 op een rijtje.

Reden #1: Vroegboekkorting 2019

Wanneer je nu je zomervakantie 2019 al boekt ontvang je bij de meeste reisorganisaties een zogenaamde ‘vroegboekkorting’. Voor reisorganisaties is het een mooie garantie voor voldoende boekingen, voor jou een mooie korting op de reissom. Vroegboekkorting is in de meeste gevallen geldig op boekingen geplaatst vóór 1 maart, maar de voorwaarden verschillen per organisatie.

Reden #2: Vakantie voorpret is de leukste voorbereiding

We gaan nu snel weer de herfst in met mistroostig weer, regen en kou. En wat is er dan fijner om even weg te dromen bij een mooie zomerbestemming? Vakantie voorpret moet zeker niet worden onderschat. En zeker wanneer je een vakantie ver van te voren boekt, heb je hier extra lang profijt van.

Reden #3: Nog even doorsparen voor een vakantie

Wanneer je een vakantie vroeg boekt, betekent dit niet dat je direct het hele bedrag moet betalen voor de reis. In de meeste gevallen maak je slechts een kleine aanbetaling over. Het resterende bedrag betaal je dan enkele maanden voor de definitieve reis. Zo verspreid je de kosten mooi over het jaar heen en kan je langer sparen voor je zomervakantie.

Reden #4: Ruime keuze in accommodaties

Populaire accommodaties zijn vaak al vroeg volgeboekt. Wanneer je op tijd je zomervakantie voor 2019 regelt heb je meer kans op de gewenste accommodatie in de bestemming naar jouw keuze. Ook dit kan een stuk voordeliger uitpakken.

Reden #5: Speciale aanbieding vroegboekkorting 2019

Wist je dat je bij Allcamps je zomervakantie 2019 al helemaal kan regelen? En dan ook nog eens met vele vroegboekvoordelen:

  • €75 aanbetalen in plaats van 30%
  • Kosteloos annuleren tot 31/01/2019
  • Geen reserveringskosten
  • ‘Trouwe gasten korting’ wanneer je in 2018 met Allcamps op vakantie bent geweest

Waar wacht je nog op? Profiteer nu van de Allcamps vroegboekkorting 2019.

Redacteur