Duitsland biedt prachtige omgevingen waar u heerlijk kunt genieten van een weekendje weg. Geniet van een romantisch duo arrangement met een dagje wellness of geniet van de feestdagen in het land der 1000 bergen. Gaat u toch liever actief een weekendje weg? Kom dan Golfen in Duitsland en ontdek de prachtige golfbanen die Duitsland rijk is.

Ik heb voor u 3 geweldige arrangementen op een rijtje gezet waarbij u kunt genieten van de pracht en praal van Duitsland.

1. Romantisch duo arrangement – Samen genieten

Samen genieten van de prachtige natuur in het Sauerland. Dat is wat Hotel Hennesee u aanbiedt. U gaat ervaren hoe het is om te overnachten in pure luxe.

Geniet u van een Champagnenacht aan het Hennesee meer. Samen even ver weg van de dagelijkse dingen en stress. Volledig ontspannen even tijd voor elkaar. Geniet van een dagje wellness in het wellnesslandschap met sauna, whirlpool, en calendarium.

2. Vier de kerst in het land der 1000 bergen – Sauerland

De gezelligste tijd van het jaar en nergens is de omgeving en kerstsfeer gezelliger en mooier dan in ’t Sauerland! Heerlijk verwend worden met luxe en comfort in een prachtige omgeving en ouderwetse gezelligheid.

Hotel Hesborner Kuckuck in Hesborn, onovertrefbaar in het hart van Sauerland.

Al sinds 1986 de plek waar u ongestoord kunt genieten van de rust in een schitterende heuvelachtige omgeving met veel natuurschoon en echte gezelligheid. Een plek waar u zich helemaal thuis voelt en wordt ontvangen met een warme glimlach.

De unieke combinatie van comfort, gastvrijheid, wandelen in de nog gezonde, uitgestrekte bossen, het bezoeken van stuwmeren, pittoreske dorpjes en oude stadjes met hun karakteristieke kastelen, verschillende sportieve activiteiten in en rondom ons hotel. Dit alles biedt iedere gast vele mogelijkheden voor een ideale ontspannen vakantie naar wens. Een ervaring die u zich niet mag laten ontgaan!

Lippstadt

3. Golfarrangement – Golfen in Lippstadt

Houdt u van golfen, luxe genieten en heerlijk eten? Dan bent u bij dit uitstekende hotel in het Duitse Lippstadt aan het juiste adres.

Talrijke waterhindernissen en fairway bunkers
3 Minuten van het hotel zijn talrijke waterhindernissen en fairway bunkers en de greens gemodelleerd als een “golf juweeltje” in Oost-Westfalen.


Wilt u ook eens genieten van een Weekendje Duitsland? Boek dan nu één van deze 3 Toppers! Heeft u niet gevonden wat u zocht? Kijk eens hier voor meerdere weekendjes weg in Duitsland.

Met recreatieve groet,

Linda Brugman
Recreatief.nl

Redacteur