Bent u aan het kijken welke golfbaan u voor dit jaar op de planning kan zetten? Wat dacht u eens van golfen op de prachtige Veluwe?!

Tijdens dit prachtige arrangement verblijft op een mooi landgoed gelegen in het dorpje Ellecom. U kunt uw golfdag goed beginnen met een uitgebreid ontbijtbuffet die elke dag voor u klaarstaat in het restaurant. Wanneer u in het hotel aankomt begint u uw weekend gelijk goed met een heerlijk 2-gangen diner. Ook krijgt een u een 18-holes greenfee voor de Keppelse Golfclub. Tijdens uw verblijf op de Veluwe is het natuurlijk ook schitterend om dit nationale natuurpark te ontdekken, daarom krijgt u ook een informatiepakketje met fiets- en wandelroutes mee om zo de omgeving beter te leren kennen.

Overnachten in een prachtig landgoed

Gedurende dit golfarrangement verblijft u in een prachtig landgoed gelegen in het mooie dorpje Ellecom. Met de prachtige Veluwe als achtergrond bevindt u zich in een omgeving waar u heerlijk zult ontspannen. De omgeving is bij uitstek geschikt om prachtige wandelingen of fietstochten te maken. Voor wie het golfen liever combineert met een dagje shoppen, is de grote stad Arnhem zo te bereiken. Kortom; een omgeving waar u alles binnen handbereik hebt!

Heeft u uw golfvrienden al uitgenodigd om er een lekker weekendje erop uit te gaan?!

Redacteur