Een korte break met ontspanning

Bent u toe om een weekendje lekker te ontspannen? Maar wilt u niet te veel betalen, dan hebben wij een super arrangement voor u! Met de mini break in Schwelm geniet u 3 dagen van de mooie natuur van Duitsland.

Tijdens deze 3-daagse mini break verblijft u in een leuk 4-sterren hotel in het mooie dorpje Schwelm. Gedurende uw verblijft kunt u 2 keer een heerlijk ontbijtbuffet nuttigen , krijgt u een fles prosecco en een kleine snack. Dit allemaal krijgt al voor nog geen 90 euro per persoon, zo een kans kunt u toch niet laten lopen?

Ontdek het mooie Bergisches Land

Net over de grens van Duitsland, op slechts 1.5 uur rijden van Venlo, ligt het mooi dorpje Schwelm . Het leuke 4-sterren hotel waar u in verblijft, is op slechts enkele minuten lopen van het historische centrum van het dorp. Naast Schwelm staan er in de omgeving nog veel meer leuke dorpjes, die ook zeker een bezoek waard zijn. Voor wie liever een bezoek brengt aan de grotere steden, hoeft zich ook geen zorgen te maken! Grote steden als Düsseldorf, Keulen en Dortmund liggen binnen handbereik van Schwelm. U heeft zeker genoeg te doen dus!

Bent u ook toe aan een korte break? Dan is de 3-Daags mini break in Schwelm – er even tussenuit zeker iets wat u niet mag missen!

Redacteur