Fietsend genieten van Brabant en Gelderland

Wilt er even met de fiets erop uit, maar kunt u geen keuze maken waar u wilt fietsen? Wat dacht u dan van dit combinatie arrangement?! Bij dit fietsarrangement geniet u van de prachtige omgeving van Brabant en Gelderland.

Tijdens deze 2 dagen geniet u van een heerlijke overnachting in een gezellig en leuk hotel in het Brabantse Mill. U wordt ontvangen met een heerlijk kopje koffie of thee. Wanneer u op deze dag uitgefietst bent, kunt u ’s avonds genieten van een heerlijk 3-gangen diner. De volgende ochtend kunt u uw fietsdag weer goed beginnen met een heerlijk uitgebreid ontbijt. Waarschijnlijk is het gebied waar u gaat fietsen voor u nog volledig onbekend, maar met de met de leuke fietsroute die u meekrijgt ontdekt u alle leuke plekjes van de omgeving. Liever uw fietsdag afwisselen met een dagje sportschool? Dat kan! U krijgt namelijk ook nog een sportpas voor Fitland tot uw beschikking. Kortom; een arrangement met veel variatie!

Bent u toe aan een weekendje fietsen, waarbij u veel gaat ontdekken? Dan kunt u het 2-daags Fietsarrangement – Hap Trap en Geniet in de omgeving van Gelderland en Brabant zeker niet missen!

Redacteur