Rubriek

Heuvelland

Rubriek

Trek eropuit met de fiets

Zowel voor onze mentale als fysieke gesteldheid kan fietsen een positief effect op ons hebben. U maakt uw hoofd even helemaal leeg en denkt nergens anders aan. Deze ontspanning is uiteindelijk ook weer goed voor een betere nachtrust. Daarnaast doet het ook een heleboel goed voor ons lichaam. Onze botten en spieren worden sterker, de conditie wordt verbeterd en uiteraard helpt het ook bij die extra kilootjes die u misschien graag nog kwijt wilt raken. Dus tijdens een fietsvakantie door het Zuid-Limburgse landschap geniet u niet alleen van de prachtige omgeving, maar u denkt ook nog eens aan uw gezondheid! Dat is nog eens een win-win situatie 😜.

TOP 3 Fietsvakantie door het Zuid-Limburgse landschap

Geniet van een heerlijke 5-daagse Fietsvakantie door het Heuvelland vanuit Mechelen
Met deze heerlijke 5-daagse fietsvakantie vanuit Mechelen kunt u de prachtige Limburgse heuvels gaan ontdekken. In de omgeving van deze buitenplaats lopen er talloze fietspaden. Er zijn diverse fietsroutes door pittoreske dorpjes, de groene natuur of over glooiende heuvels. Tevens verblijft u tijdens deze fietsvakantie in een prachtige en ruime vakantiewoning, klinkt dat niet als muziek in uw oren?

Liefde voor Limburg 5-daagse Fietsvakantie
Ook dit arrangement behoort tot de TOP 3 voor een fietsvakantie door het Zuid-Limburgse landschap. Om het mooie Zuid-Limburgse Heuvelland op de fiets te ontdekken heeft u zeker wel een paar dagen nodig. Dan is dit speciale 5-daagse Liefde voor Limburg arrangement absoluut een aanrader. Het kleine maar zeer gastvrije hotel in Schin op Geul is een uitstekende uitvalsbasis om het Heuvelland te ontdekken. In het hotel zijn fietsroutes verkrijgbaar en het fietsknooppuntennetwerk is uitstekend in Zuid-Limburg.

5-daags Fietsvakantie in Zuid-Limburg – Geniet vanuit sfeervol hotel in Valkenburg
Zin om Valkenburg aan de Geul en het mooie Zuid-Limburgse Heuvelland te ontdekken en vanuit 1 hotel een paar dagen heerlijk fietsen? Dan is deze 5-daagse Fietsvakantie zeker iets voor u. Vanuit dit sfeervolle hotel, gelegen in hartje Valkenburg fietst u naar vele Limburgse dorpjes en geniet u volop van al het moois in het Heuvelland. Terug in het hotel geniet u van de Limburgse gastvrijheid!

Veel plezier met één van deze mooie aanbiedingen voor een Fietsvakantie door het Zuid-Limburgse landschap!

Met fietsende groet,

Carine Polman
Recreatief.nl / Enjoy.nl

Golfen in het Heuvelland

Bent u een liefhebber van natuur en slaat u graag een balletje op de golfbaan? Dan zijn de golftrips in Zuid-Limburg echt iets voor u! In het Heuvelland vindt u verschillende uitdagende golfbanen met een prachtig uitzicht op het Zuid-Limburgse landschap. En wilt u na een dagje golfen even iets anders doen? Dan leent het prachtige landschap zich perfect voor een mooie wandeling of fietstocht in de natuur! Trommel uw golfpartner(s) op en bekijk deze 3 mooie en nieuwe golftrips in Zuid-Limburg!

3 Nieuwe Golftrips in Zuid-Limburg

2-daags Golfarrangement in Mechelen en 18 holes golfen in Margraten
Een nachtje slapen in een karakteristieke hotel. Oorspronkelijk was dit een carréboerderij en nu is het een sfeervol hotel in Mechelen. Hier geniet u van een glas cava bij ontvangst, een heerlijke hotelkamer en uitgebreid ontbijt. Op 20 minuten rijden van dit hotel ligt golfbaan Het Rijk van Margraten waar u een dag heerlijk 18 holes gaat golfen. Met z’n tweetjes er op uit of neem uw golfvrienden mee en boek dit 2-daagse golfarrangement.

2-Daags Golfarrangement in Gulpen met een Golfdag op 18-holes golfbaan
Een dag golfen op een prachtige 18-holes golfbaan in het Zuid-Limburgse Heuvelland en een nacht overnachten in een gastvrij hotel in Gulpen met heerlijke wellnessfaciliteiten om lekker te ontspannen na uw golfdag. Geniet van deze mooie golfaanbieding en geniet in het mooie Limburg. Ook dit arrangement behoort tot de 3 nieuwe golftrips in Zuid-Limburg!

2-daags Golfarrangement met overnachting in een kasteeltje in Zuid-Limburg
U overnacht een nachtje in het kasteel in Doenrade en geniet ’s morgen van een heerlijk ontbijt. Daarnaast gaat u op 1 van beide dagen heerlijk golfen bij Het Rijk van Margraten waar u 18 holes gaat golfen. Geniet van dit schitterende golfarrangement met z’n tweetjes of neem uw golfvrienden mee.

Met golfende groet,

Carine Polman
Recreatief.nl / Golfweekend.nl
Tel: 088-5405830

Wilt u er even tussen uit en golfen op een schitterende baan? Kom een weekendje genieten van een luxe golfarrangement in Limburg! Wij hebben 5 uitstekende tips voor u! Golf in Limburg kenmerkt zich door de glooiende landschappen. Sla hole in one op een van deze schitterende banen, Limburg heeft u veel moois te bieden! Naast de mooie golfclubs in Limburg en vele bezienswaardigheden, staat Limburg bekend om haar bourgondische gezelligheid. 

Romantiek en Golfen – Heerlijk nachtje wegdromen op een Kasteel

Vorstelijk overnachten doet u op een bijzondere locatie in Limburg; een schitterend kasteel! Het landgoed is gelegen in een natuurrijke omgeving dat zich kenmerkt door prachtige bosgebieden, oude rivierarmen, stuifduinen en pittoreske plaatsjes. Tijdens dit luxe golfarrangement in Limburg gaat u golfen bij Golfbaan de Herkenbosche, op 5 minuten rijafstand vanaf het kasteel. Golf en natuur zijn op deze golfbaan goed in elkaar overgegaan, zo komt u vele fairways tegen die omringd zijn door bomen.

Golfweekend arrangement in Midden-Limburg

Geniet van een ontspannen weekendje weg midden in Nationaal Park de Meinweg! Dit luxe hotel is de ideale bestemming voor golf- en natuurliefhebbers. Sla uw slag op golfbaan de Herkenbosche, geniet van een heerlijk 3-gangen diner en ontspan na een dag golfen in de sauna of het zwembad! De Herkenbosche wordt als de mooiste bosbaan van Nederland betiteld! 

2-Daags Golfarrangement op de mooiste golfbanen in Zuid-Limburg

Overnacht op een schitterende locatie in Vaals en voel u even een koning(in)! De heuvels van Zuid-Limburg bieden een prachtig decor voor de golfbanen, met verschillende moeilijkheidsgraden. U heeft tijdens dit luxe golfarrangement in Limburg keus uit 5 verschillende golfbanen: Het Rijk van Margraten, Henri Chapelle, de Brunsummerheide, Het Hoenshuis en De Mergelhof. Waar gaat u hole in one slaan?

3-daags Golfarrangement – Grenzeloos golfen in Zuid-Limburg en overnachten op een kasteel

Waan u even in de middeleeuwen tijdens dit luxe golfarrangement in Limburg en overnacht op een historisch kasteel in Doenrade! U gaat een heerlijk dagje golfen bij Golfbaan Het Rijk van Margraten, gelegen op 30 minuten afstand van het kasteel. Vanuit het gezellige restaurant bij de golfbaan geniet u van een fantastisch uitzicht over Maastricht en het Heuvelland. ’s Avonds nog even relaxen? U kunt 1 uur gratis gebruik maken van de privé sauna in het kasteel!

2-daags Golfarrangement in Noord-Limburg met keuze uit 3 golfbanen

Geniet van een luxe golfarrangement in Limburg en sla uw slag bij Golfbaan Bleijenbeek of Golfclub Geijsteren! U overnacht in een luxe hotel in Venray, in de buurt van het prachtige Nationale Park de Maasduinen. Bij de golfbaan wordt u ontvangen met een Limburgse vlaai en koffie/thee en ’s avonds geniet u in het hotel van een verrukkelijk 3-gangen diner. 

Luxe golfarrangement in Limburg

Bekijk ook deze golfarrangementen in Overijssel!

Met vriendelijke groet,
Jonna Sanders
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405830

Wilt u er even tussen uit? Kom een weekendje wandelen door het Zuid-Limburgse Heuvelland, de mooiste wandelregio van Nederland! Zuid-Limburg staat bekend om zijn heuvelachtige landschap, pittoreske dorpjes en prachtige natuur. Er zijn talloze wandelroutes in de regio die je de mogelijkheid bieden om te genieten van het schilderachtige karakter van Zuid-Limburg. Wandel bijvoorbeeld naar het hoogste punt van Nederland, de Vaalserberg. Hier bevindt zich ook het Drielandenpunt, waar Nederland, België en Duitsland samenkomen. Of maak een prachtige wandeling langs de Gulp-rivier en de omliggende heuvels, die een prachtig uitzicht bieden. Ontdek ook het Vijlenerbos, het grootste loofbos van Nederland. In Zuid-Limburg is er genoeg schitterende natuur om te bewonderen!

Wandelen vanuit uw suite in een schitterende Buitenplaats in het Heuvelland

Verblijf op een bijzondere buitenplaats in het dorpje Margraten en ga heerlijk wandelen door het Zuid-Limburgse Heuvelland! U overnacht in een luxe suite met een eigen keuken. De buitenplaats is omringd door uitgestrekte weilanden, waarop u een prachtig uitzicht heeft vanaf uw terras of balkon. Het American Cemetery and Memorial in Margraten is een belangrijke historische locatie in het dorp. De indrukwekkende rijen witte kruisen maken dit een gedenkwaardige plek. 

Wandelend Limburg ontdekken en historisch overnachten bij Valkenburg

Geniet van een weekendje weg in Schin op Geul en waan u even in de middeleeuwen bij dit schitterende kasteel! Op deze schitterende locatie wordt u ontvangen met een heerlijk stuk vlaai en overnacht u in een van de eigentijdse hotelkamers. Het eiland waarop het kasteel is gelegen wordt grotendeels omgeven door een beschermd natuurgebied. Kom wandelen door het Zuid-Limburgse Heuvelland en voel u even een koning(in)! Vanaf het kasteel kunt u te voet naar het populaire stadje Valkenburg.

3-daags Wandelarrangement vanuit een 4-sterren Landgoed in Zuid-Limburg

Ontdek Zuid-Limburg vanuit het uiterste Zuidoosten van Limburg! Overnacht op een sprookjesachtig landgoed in Vaals en geniet na een dagje de omgeving verkennen van een uitmuntend 3-gangen diner. Om even lekker te ontspannen kunt u tijdens uw verblijf gratis gebruik maken van diverse wellnessfaciliteiten. Daarnaast is dit landgoed de ideale uitvalsbasis om te voet een bezoekje te brengen aan onze buurlanden!

Kom genieten en wandelen door het Zuid-Limburgse Heuvelland!

Wandelen door het Zuid-Limburgse Heuvelland

Bekijk ook deze wandel tips in de Belgische Ardennen!

Met vriendelijke groet,
Jonna Sanders
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405805 

Heeft u zin in een actief weekendje weg? Fiets door het prachtige Heuvelland en ontdek Zuid-Limburg, de mooiste fietsregio van Nederland! U verblijft in een sfeervol hotel in het gezellige dorpje Gulpen, het kloppende hart van het Heuvelland. Gulpen is ideale uitvalsbasis om heerlijke fietstochten te maken door Zuid-Limburg. Tal van routes leiden via paadjes omhoog en omlaag. Door bossen en weilanden, door dalen en over heuvels. Op elke hoek wacht weer een nieuw pareltje.

Bij dit 3-daags Fietsarrangement in Gulpen is inbegrepen:

  • 2 Overnachtingen in een sfeervolle kamer
  • 2x Een ontbijt in buffetvorm
  • 2x Een 3-gangen dagmenu
  • Wandelroutes
  • Gratis wifi
  • Gratis koffie/thee op de kamer

Fiets door het prachtige Heuvelland en ontdek Zuid-Limburg!

Fiets door het prachtige Heuvelland

De omgeving van Gulpen is uniek en karakteristiek. Het Heuvellandschap biedt rust en een bijzondere sfeer. U geniet hier van bossen, kronkelende beekjes, sfeervolle dorpjes met vakwerkhuizen. Gulpen heeft gezellige dorpskern met leuke winkeltjes en vele terrassen. Tijdens uw verblijf in Gulpen mag een bezoek aan de Gulpener Bierbrouwerij natuurlijk niet ontbreken. Neemt u uw kinderen mee? Een topattractie met de kids is het subtropische zwemparadijs Mosaqua. Vanuit het sfeervolle hotel in Gulpen kunnen er heerlijke fietstochten gemaakt worden naar het Drielandenpunt, een populaire attractie in Zuid-Limburg. Daarnaast fietst u binnen een half uur naar de befaamde stad Valkenburg. Fiets door het prachtige Heuvelland en verken deze bijzondere regio!

fiets door het prachtige heuvelland

Kleinschalig hotel in Gulpen

Tijdens het weekendje fietsen in Zuid-Limburg overnacht u in een kleinschalig hotel, aan de voet van de Gulpenerberg. Het sfeervolle centrum van Gulpen ligt op loopafstand. Het hotel beschikt over 8 tweepersoonskamers en 2 familiekamers. Alle kamers beschikken over gratis koffie en thee, twinbedden, een eigen badkamer met douche en/of bad en toilet. Het hotel beschikt over een restaurant, terras en brasserie met een kleine bar. Fiets door het prachtige heuvelland en geniet daarna van een heerlijk drankje op het terras!

Bekijk ook deze fietsvakanties!

Met vriendelijke groet,
Jonna Sanders
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405805

Door Valkenburg en omgeving kunt u prachtig fietsen, dit gebied staat bekend om zijn vele heuvels. Valkenburg is hét mergelstadje bij uitstek. Ondergronds bewonder je mergelgroeves vol kunst, erfgoed en ondergrondse geheimen. Bovengronds zie je de lokale kalksteen terug in huizen, torens en stadsmuren. Fietsers genieten van prachtige hellingbossen en holle wegen. Valkenburg beschikt over een gezellig centrum met veel restaurantjes en sfeervolle cafés. Naast tal van bezienswaardigheden als de Grendel- en Berkelpoort, een kasteelruïne uit de 12e eeuw en een Romaanse kerk uit de 13e eeuw is er nog veel meer te beleven. Breng een bezoekje aan het casino, de Catacomben, grotten, Steenkolenmijn en een leuke rodelbaan zorgen ervoor dat zowel jong als oud zich niet hoeft te vervelen. Kom een weekendje fietsen in Valkenburg en ontdek dit prachtige stadje! Nederlands populairste plekje als het gaat om ontspanning, plezier en natuur! 

3-daags Fiets arrangement in Valkenburg – verblijf op basis van half pension

Geniet van een weekendje fiets in Valkenburg en overnacht in een sfeervol familiehotel hotel, net buiten het stadscentrum. Bij het hotel ontvangt u diverse fietsroutes en geniet u na een heerlijke dag fietsen van een verrukkelijk 3-gangen diner. U overnacht in een van de comfortabele hotelkamers, na een heerlijke nachtrust staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor u klaar!

3-daags Fietsarrangement met verblijf in hartje Valkenburg

Aan de rand van het bruisende centrum van Valkenburg aan de Geul, vindt u dit stijlvolle hotel dat al meer dan 125 jaar door dezelfde familie gerund wordt. Alle kamers zijn luxe ingericht en van alle gemakken voorzien. Uit een deel van de suites heeft u een prachtig uitzicht op de kasteelruïne van Valkenburg. Dit hotel is de ideale uitvalsbasis om een paar dagen te fietsen door Valkenburg.

Stap de fiets op en ontdek Valkenburg met dit 3-daags Fietsarrangement

Kom fietsen in Valkenburg en verblijf in een sfeervol hotel, in de buurt van het centrum. Het hotel beschikt over een grote lounge met heerlijke open haard en een gezellige bar. Op de aankomstdag geniet u van een verrukkelijk 3-gangen diner en u ontvangt ook nog een lunchpakketje voor uw fietstocht! Daarnaast krijgt u een informatiepakketje met diverse fietsroutes.

valkenburg zuid-holland

Bekijk ook deze fietsvakanties!

Met vriendelijke groet,
Jonna Sanders
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405805