Zijn de kinderen binnenkort weer vrij van school? En dan de vraag wat gaan we nu weer doen om ze te vermaken. Wat dacht u er van om samen met de kids een eigen telefoon hoesje te ontwerpen.

Gezellig knutselen en samen een hoesje voor je telefoon maken. Met een mooi ontwerp maakt u ook nog eens kans om straks uw eigen telefoonhoesje daadwerkelijk te kunnen gaan gebruiken!

Hoe werkt het?
Via onze website maakt u samen met de kinderen een eigen ontwerp voor uw nieuwe smartphonehoes.

Als uw design is uitgekozen, verzamelt u via Facebook zoveel mogelijk likes op uw ontwerp. De 3 designs met de meeste likes krijgen een oplage van de eigen hoesjes en ook nog eens een plekje op Smartphonehoesjes.nl! Maar dat is nog niet alles!

Bent u één van de laatste 3 beste designers? Dan wordt het pas echt spannend. Wordt u de eerste die 100 hoesjes verkoopt via smartphonehoesjes.nl? Dan wint u naast een eigen oplage hoesjes ook nog eens de nieuwe iPhone 6! Leuk voor uzelf, maar ook voor uw zoon of dochter.

Dus bent u op zoek naar Samsung Galaxy S5 Active hoesjes die helemaal te gek zijn voor u of uw kinderen? Ontwerp hem dan gewoon zelf!

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 21 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 21 jaar schrijven, nog vaak verrassen.