Veelgestelde vragen

Als ik een aanvraag doe of een reservering maak, hoe snel krijg ik dan antwoord?
Uw aanvraag/reservering wordt altijd binnen 24 uur in behandeling genomen. Recreatief.nl informeert u binnen deze tijd telefonisch of per e-mail of het beschikbaar is en zal met u de gestelde vragen die u heeft doornemen.

Hoe weet ik dat ik een definitieve reservering heb gemaakt?
Als u een definitieve reservering maakt krijgt u een bevestigingsmail van Recreatief.nl en ontvangt u tevens van de locatie waar wij uw reservering plaatsen een bevestiging met daarin de Algemene Voorwaarden.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?
Recreatief.nl maakt voor u de reservering en van ons maar ook van de locatie waar u naar toe gaat ontvangt u een bevestiging. Zij bepalen hoe en wanneer er een (deel)betaling gedaan moet worden. Dit dient u dus in uw bevestiging terug te kunnen vinden.

Kan ik een annuleringsverzekering afsluiten?
Recreatief.nl kan bij uw reservering een annuleringsverzekering afsluiten tegen een speciale prijs. U heeft al vanaf € 1,55 p.p. een verzekering afgesloten zodat u zonder zorgen ook in Nederland op reis kunt. Het bedrag van de verzekeringspremie dient binnen 5 werkdagen van uw bankrekening te zijn afgeschreven. Uiteraard zal de reserveringsmedewerker u hier ook over informeren en de benodigde gegevens van u noteren.

Kan ik mijn reservering ook wijzigen?
Uiteraard kunt u uw reservering wijzigen. Neemt u dan contact op met onze reserveringsmedewerkers op 0800-5405405. Zij zullen de wijzigingen met u doornemen en deze doorgeven.

Krijg ik nog een cadeautje van Recreatief.nl?
Ja zeker! Bij Recreatief.nl krijgt u punten voor uw reservering die u in kunt leveren voor leuke cadeautjes. Van boeken en cd’s tot een picknickmand of WII spel. U krijgt de punten toegekend op het moment nadat u van uw uitje heeft genoten. Maakt u een volgende reservering dan tellen we die punten er gewoon bij op. Zo kunt u sparen voor fantastische cadeaus.