Voor een paar dagen heerlijk winters genieten aan het strand in Zandvoort wilt u toch ook na een lekkere lange strandwandeling heerlijk wegdromen in een sfeervol hotel! Kom 3 dagen genieten, relaxen en lekker eten in dit prachtige hotel, gelegen op 2 minuten lopen van het strand.

Klik hier voor alle info over deze super mooie TOP aanbieding aan het strand!

 

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 21 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 21 jaar schrijven, nog vaak verrassen.