Top 5 Wellness arrangementen aan Zee

Geniet van heerlijke beauty en wellness arrangementen aan zee. Van een fantastische beautydag in Noordwijk tot een verwenweekend in Egmond aan Zee. Laat de rust van de zee over u heenkomen en pak zo’n heerlijk wellnessarrangement aan zee.

Geniet heerlijk aan zee met een van deze wellness arrangementen.

  1. Verwenarrangement met beautydag en overnachting aan de kust
  2. Relaxarrangement met overnachting aan het strand
  3. Anti Stress Verwen arrangement – beautydag in Egmond aan Zee
  4. Feel Good arrangement – Beautydag in Noordwijk
  5. Beauty vriendinnen arrangement – 2e persoon 50% korting

Op zoek naar nog meer Wellness arrangementen aan Zee?

Met recreatieve groet,

Lisa Betlem
Recreatief.nl

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 21 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 21 jaar schrijven, nog vaak verrassen.