Bent u op zoek naar een mooie plek waar u uw fietsvakantie dit jaar naar toe kan plannen? Dan kunt u het fiets- en wandelparadijs van de Dinkel zeker niet missen! Met het 3-daags Fietsarrangement in Overijssel is uw fietsvakantie compleet! U verblijft 2 nachten in een prachtig hotel gelegen in het mooie Overijsselse Beuningen. Wanneer u aankomt voelt u zicht gelijk als thuis met het lekker kopje koffie/thee en de krentewegge. ’s Avonds kunt u genieten van een luxe 3-gangen diner in het restaurant van het hotel. Om u te ontzorgen wat betreft het meenemen van uw fietsen, krijgt u ook 1 dag fietshuur erbij. Daarnaast krijgt u ook nog een leuk informatiepakket over de omgeving, zodat u het volledig kan ontdekken. Velen hebben deze prachtige omgeving al mogen ontdekken, en dit is wat zij ervan vinden:

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 25 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 25 jaar schrijven, nog vaak verrassen.