Ontdekkingsreis door Giethoorn. Ontdek per fiets of vanuit uw fluisterpunter de mooiste plekjes van Giethoorn. Even ergens stoppen om lekker te eten? Geen probleem. Maak er een mooie ontdekkingsreis van!

Ontdekkingsreis door Giethoorn
Ontdek de rust, ruimte en natuur van Giethoorn!

In het karakteristieke waterdorpje Giethoorn kunt u nu de mooie stukjes natuur ontdekken! Wij ontvangen u met koffie en een lekkere Giethoornse lekkernij, daarna is er tijd om Giethoorn te verkennen.

’s Avonds geniet u van een echt Giethoorns diner. De 2e dag staat er de gehele dag een fluisterpunter tot uw beschikking en een goedgevulde picknickmand gaat mee voor uw ontdekkingstocht door het waterrijke Giethoorn. Varen maakt hongerig. ’s Avonds serveren wij u opnieuw een heerlijk diner. Dag 3 verkent u het natuurgebied De Wieden.

Kortom, 3 dagen volop genieten!

Het hotel
Langs rustige polderwegen, met links en rechts natuur, getooid in de schoonheid van het seizoen, rietlanden, weilanden, slootjes, meren, hier en daar een molen.

Verblijf in het karakteristieke waterdorpje Giethoorn en ontdek de mooiste stukjes natuur van De Wieden en De Weerribben.

U overnacht in een sfeervolle 2-persoonskamer met douche, toilet, televisie en telefoon.

Tevens beschikt het hotel over een overdekte fietsenstalling en ruime parkeerplaatsen.

DVDJ

Benieuwd wat voorgangers van dit arrangement vinden?
“het was allemaal perfect,alleen de kamers waren erg klein”
Truus Maas geeft een 7.

“Eten, slapen, gastvrijheid was geweldig. Op de dag van aankomst zijn we zelfs geupgrade naar een boerderij in Het Oude Dorp in Giethoorn. Dit was natuurlijk super mooi maar met een minpuntje: Geen wastafel. Alleen maar een douche met een klein ‘wc-fonteintje’. Dat de wc op de gang was, was geen probleem maar scheren, je lenzen uit doen e.d. in zo’n klein bakje is minder.”
Ank van de Kerkhof geeft een 8.

“Goed arrangement ,een goede keuken ,vriendelijk personeel en een prachtige omgeving. Echt een uitje, waar we zeer van hebben genoten.”
J. Keij geeft een 8.

Wilt u ook eens genieten van een Romantisch Weekendje Weg in Giethoorn?

Redacteur