Zoekt u voor oud en nieuw nog een meerdaags Oudjaarsarrangement en wilt u alles geregeld hebben vooraf? Niet apart de drankjes afrekenen, mooie kamers, voor jong en oud vertier en keuze tijdens het eten?

Veelzijdige locatie!

Aan de rand van Assen, direct gelegen aan één van de oudste bossen van Nederland en vlakbij de historische binnenstad van Assen ligt wellicht het meest complete 4-sterrenhotel van Nederland. In dit hotel vindt u een gezellig uitgaanscentrum, verschillende restaurants, een subtropisch zwem- en saunaparadijs, bowling, professioneel fitnesscentrum, vergaderzalen, animatie en meer. Comfort vindt u ook op uw hotelkamer die natuurlijk van alle gemakken is voorzien.

Deze nieuwe All-In aanbieding is dan precies wat u zoekt!

Wat deze locatie extra bijzonder maakt, is de handige all-in formule. U betaalt dus één vaste prijs voor een compleet arrangement. Het eten en drinken, toegang tot het subtropisch zwem- en saunaparadijs, de bowling, de fitness, de diverse spelactiviteiten en avondentertainment zijn bij de prijs inbegrepen.

Voor een onbezorgde Oud en Nieuw een uitstekende aanbieding en ook als u met een gemêleerd gezelschap bent zeker een aanrader!

Redacteur