Echt midden in de bossen verkent u Nationaal Park de Loonse en Drunense duinen, fietst u naar Den Bosch of brengt u een bezoekje aan Safaripark Beekse Bergen, maar ook het hotel zelf biedt heerlijke faciliteiten om lekker te vertoeven. Kortom, met deze 3-daagse aanbieding in Brabant kunt u volop genieten!

Genieten in en rondom het hotel
Op ons 21 hectare eigen grondgebied is een modern hotel gehuisvest met smaakvolle één- en tweepersoonskamers, allen voorzien van eigen badkamer met douche en toilet, TV en telefoon. Voor ontspanning hoeft u ons hotel niet eens te verlaten. Naast onze moderne sauna en uitgebreide fitnessruimte, kunt u tevens terecht in onze Spelonk voor een spelletje tafeltennis of darts. Ook kunt u genieten van onze sfeervol ingerichte TV-kamer of lounge met open haard en bar.

Hotel Brabant

Met om de hoek Nationaal Park ‘Loonse en Drunense Duinen’ en stad als ‘s-Hertogenbosch, de Efteling en Safaripark Beekse Bergen. Talrijke mogelijkheden dus voor cultuur, recreatie en excursies.

Culinair
Ons restaurant biedt een uitstekend ontbijtbuffet. In de avonden kunt u genieten van diverse 3-gangen-menu’s met dagelijks vers bereide ingrediënten. Maar maatwerk is ook mogelijk: op aanvraag kunt u a la carte bij ons dineren.

Wilt u ook eens lekker genieten van de Brabantse natuur tijdens het 3 daags arrangement in Brabant – Genieten in de natuur?

Redacteur