Een romantisch weekendje genieten in een heerlijk 4-sterren hotel in het stadscentrum van Den Haag. Lekker samen de stad in, terrasje pakken, shoppen of heerlijk relaxen op de kamer met jacuzzi, fles Champagne met aardbeien of chocolade truffels en ontbijt op bed. Laat de romantiek weer opbloeien!

Stijlvol hotel in hartje Den Haag
Het 4-sterren hotel ligt in het centrum van Den Haag aan een laan met oude kastanjebomen. Een mooie omgeving voor dit rustige, elegante boutique hotel dat bijzonder smaakvol is ingericht en een sublieme service kent.

Omgeving
Het geweldige aanbod aan musea, theaters en galerieen, een diversiteit aan winkels met zowel bekende warenhuizen en ketens als bijzonder boutiques, een keur aan restaurants en cafés en het hele jaar door worden er in de Haagse binnenstad evenementen georganiseerd.

De Hofstad is meer dan een bezoek waard en er zo veel te beleven dat een heel weekend eigenlijk nog niet voldoende is. En mocht je toch uitgekeken zijn in de Haagse binnenstad, dan is het Scheveningse strand slechts enkele minuten rijden.

Klik hier voor meer informatie over dit heerlijke Romantisch weekendje weg in Den Haag!

Redacteur