Treed in de voetsporen van Vincent van Gogh met dit unieke en authentieke arrangement. Op de dag van aankomst wordt u verwelkomd met een inspirerend 3-gangen Van Gogh menu.

Het arrangement
Treed in de voetsporen van Vincent van Gogh met dit unieke en authentieke arrangement. Op de dag van aankomst wordt u verwelkomd met een inspirerend 3-gangen Van Gogh menu. ’s-Avonds slaapt u in hotel Guldenberg te midden van de Brabantse natuur, die door de schilder zo geliefd was.

In de ochtend geniet u van een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet. Op de dag naar keuze gaat u op pad naar ’t Klein Laar, de authentieke Brabantse boerderij waar u mag binnenkijken! Hier wordt u ontvangen, door de enthousiaste kunstenaar en bewoonster Monique van Gemert Smulders , met een lekkere kop koffie of thee en een lekkernij waarna de rondleiding “het verleden en heden van Vincent van Gogh” begint. Na de rondleiding gaat u aan de slag om met alle opgedane inspiratie uw eigen Van Gogh te schilderen! Bij goed weer vindt de schilderworkshop plaats in de zonnebloemweide, bij minder goed weer in de oude schuur van de boerderij. Natuurlijk is er tijd om tussendoor van uw lunch te genieten op deze rustieke locatie.

Het hotel
Het hotel is gelegen te midden van een prachtig stuk natuur, direct grenzend aan Nationaal park “de Loonse en Drunense Duinen”. Zakelijke, recreatieve, en particuliere gasten voelen zich hier thuis. De natuurlijke omgeving biedt u de juiste inspiratie voor uw brainstorm sessie, de rust voor uw vergadering en de ruimte voor uw teambuilding activiteiten. De gasten van uw feest worden overdonderd door de pracht en stilte van de locatie. De recreatieve gast kan naar hartenlust wandelen en fietsen direct vanaf het hotel of genieten op het zonovergoten terras met uitzicht op de natuur. Met een beetje geluk ziet u een hert, konijn of een boomleeuwerik, want bij Guldenberg bent u in de natuur, natuurlijk!

Kom ook genieten van de Van Gogh Boerderijbelevenis in Brabant!

Redacteur