Dit bijzondere hotel, gelegen in Sint Maartensdijk op het eiland Tholen, biedt luxe en stijl in een schilderachtige omgeving. Het 4-sterren hotel in Zeeland is uniek gelegen in de Zuidwestelijke Delta, vlakbij Nationaal Park Oosterschelde, op een steenworp afstand van Bergen op Zoom en gemakkelijk aan te rijden wereldsteden als Antwerpen en Rotterdam liggen binnen bereik.

De bijzondere combinatie van kwaliteit en intieme sfeer in dit hotel is hartverwarmend. Alles vindt u hier onder één dak! Heerlijk eten en drinken, comfortabel overnachten, sporten en relaxen. 

Om u kennis te laten maken met dit hotel hebben we een leuk arrangement samengesteld om u even lekker te verwennen!
Klik hier voor meer info over deze special.

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 21 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 21 jaar schrijven, nog vaak verrassen.