Actief er op uit in de mooie Soesterduinen

Bent u op zoek naar een actief weekendje weg? Dan is het 3-daags Fiets en Wandelarrangement in de Soesterduinen zeker iets voor u. 

Tijdens dit arrangement overnacht u 2 nachten in een prachtig hotel gelegen in het Utrechtse Soest. Hierbij kunt u de fiets- of wandeldag goed beginnen met 2x een uitgebreid ontbijtbuffet. Tijdens uw verblijft kunt 1x gebruik maken van een heerlijk 3-gangen diner, welke geserveerd wordt in het restaurant van het hotel. Wanneer u op pad gaat door de mooie Soesterduinen zijn er natuurlijk voldoende leuke plekken om te genieten van een heerlijke picknick. Om u hiervan te kunnen laten genieten, krijgt u bij dit arrangement ook een lunchpakket mee. Om u niet aan uw lot over te laten in het grote gebied, krijgt u ook een informatiepakket mee over de omgeving met verschillende fiets- en wandelroutes.  Kortom; alle ingrediënten voor een actief weekendje weg zijn aanwezig.

Overnachten op de Utrechtse Heuvelrug

Tijdens dit arrangement verblijft u in een prachtig hotel gelegen in de Soesterduinen. Dit gebied heeft voor ieder wat wils. Zo kunt u in dit gebied cultuur snuiven bij Paleis Soestdijk en haar tuinen, kunt u ontspannen in de spa en wellness van Omega en zijn er diverse musea en attractieparken in de omgeving. Een gebied waar u dus alles binnen handbereik heeft.

Geniet van de prachtige omgeving van Utrecht met het 3-daags Fiets en Wandelarrangement in de Soesterduinen!

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 25 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 25 jaar schrijven, nog vaak verrassen.