U gelooft het misschien niet maar deze aanbieding is met 3 nachten, 3x ontbijt, 1x toeristisch informatiepakket inclusief wandelroutes, 10% korting  bij Designer Outlet Roermond, entreekaarten Holland Casino Valkenburg écht te boeken voor nog geen 95 euro per persoon in dit gezellige hotel in Gulpen.

Overdag op stap willen gaan en ’s avonds tot rust komen? Dat kan met dit veelzijdige arrangement!

Ontdek de grote diversiteit van Zuid Limburg in één arrangement

In het Limburgse Gulpen is veel te doen. De stad heeft een uitgebreid winkelcentrum met gezellige terrasjes. Voor de actievere onder ons is er ook veel te doen, je kunt naar het subtropische zwemparadijs Moasaqua of klimmen in ROCCA Klim & Adventure Centrum. Kortom voor ieder wat wils.

Dit sfeervolle en stijlvolle hotel is gelegen in hartje Heuvelland. Met de 40 moderne kamers krijgt u een huiselijk gevoel met een modern tintje. Geniet van de echte Limburgse gastvrijheid en ontdek de omgeving te voet of per fiets. 

Nieuwsgierig geworden naar deze SUPER aanbieding in Limburg? 

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 25 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 25 jaar schrijven, nog vaak verrassen.