Moordfeesten zijn er in verschillende thema-avonden. Van een compleet verzorgd feest in het thema Moord maar ook moordspellen met diner waarbij de gasten een rol spelen en een moord gaan oplossen. Kijk hier voor een passend Moordfeest bij uw gezelschap.

1. Moordfeest van Bob’s Party Palace en Hotel Zuiderduin

Wie van u ontvangt de gouden stropdas, wie trouwt in een bruidsjurk met de meest gewilde vrijgezel van Nederland? Misschien is het wel uw macho collega …! Voor een compleet verzorgd feest met overnachting is dit Moordfeest een topper.

Compleet verzorgd feest
Wie van u ontvangt de gouden stropdas, wie trouwt in een bruidsjurk met de meest gewilde vrijgezel van Nederland? Misschien is het wel uw macho collega …! Voor een compleet verzorgd feest met overnachting is dit Moordfeest een topper.

2. Moordfeest in Gelderland – beleef een spannend feestje

Oh oh, de kok met K O K ligt dood op de grond. Er wordt gedacht aan zelfmoord. Het S.O.T. team (speciaal onderzoek team) wordt ingeschakeld. Durft u met uw groep aan deze moordavond mee te doen???

Niet bang voor een beetje bloed- Moordfeest in Gelderland
Oh oh, de kok met KOK ligt dood op de grond. Er wordt gedacht aan zelfmoord. Het S.O.T. team (speciaal onderzoek team) wordt ingeschakeld. Durft u met uw groep aan deze moordavond mee te doen???

3. Avondje uit in Rotterdam – Moorddiner

Een heerlijk diner met een prettig gezelschap in een gezellige sfeer. Zomaar een avond, zomaar een restaurant, zomaar een gezelschap en dan…. Speel het moordspel en dineer gezellig met collega’s. Voor een betaalbaar uitje in Rotterdam en al te boeken vanaf 10 personen.

Het dode lichaam van een man! Een moord zo lijkt het! SCHRIK! Recherche over de vloer! Weg gezelligheid! Uw gezelschap is de enige getuige en … de enige verdachte!!

4. Al Capone Night – Ludiek vrijgezellenfeest of familie feestavond in de Achterhoek

Wilt u een ludieke avond voor de vrijgezel of een originele familie avond organiseren? We gaan deze avond terug in de tijd en begeven ons in de jaren ’20/’30 van de vorige eeuw. Er is een moord gepleegd, wie is de dader?

Sicilië, begin jaren ’30.

Maffiabaas Don Al Capone wacht gespannen uw komst af. Als hoofd van een groot imperium weet hij dat zijn illegale praktijken het daglicht niet kunnen verdragen. Beveiligingsmedewerkers, gedimde spots en verboden whisky bepalen hier overduidelijk de sfeer. Terwijl op de achtergrond Italiaanse musica klinkt, overdenken Al Capone en diens handlanger hun zonden. Zij wisten de arm der wet nog altijd voor te blijven, maar de voorsprong wordt snel kleiner. Invitas Intoccabilli! Don Al Capone ziet dan ook slechts één uitweg. Hij nodigt uw organisatie uit op zijn secreda feta; om voor eens en altijd te bepalen wie de opvolger van de Don wordt.

Moordspel5. Het Moordspel Arnhem – Spannend Stadsspel en lekker uit eten!

Pak uw vergrootglas uit de kast en trek uw lange regenjas aan! Want u bent de nieuwe Sherlock Holmes.
Dit is een perfect groepsuitje voor iedereen die houdt van speuren en het oplossen van raadsels.

Gezellig groepsuitje voorzien van een goede dosis Teambuilding!
Wij ontvangen u en uw gezelschap in de Freaky Piano Bar met een heerlijk kopje koffie. Het Moordspel wordt ondertussen uitgelegd en u krijgt de eerste aanwijzingen uit het dossier. U gaat in verschillende teams de stad in. Wie zijn de verdachten en wat waren de omstandigheden. Denk logisch na en verricht goed onderzoek! Welk team komt het eerst tot de ontknoping?!

Aansluitend serveren wij een heerlijk Diner voor u en uw gasten. Een mooi einde van een geslaagd uitje in Arnhem!

6. Moord Diner – Origineel avondje uit in Nijmegen!

Met dit originele avondje uit in Nijmegen heeft u een avond vol entertainment! De avond verloopt soepel totdat u op wordt geschrikt door een moord! Hoe gaan we dit oplossen? Een spannend maar zeker zo gezellig avondje uit in Nijmegen.

Origineel avondje uit in Nijmegen – Een avond vol entertainment!
U bent samen met uw collega’s de enige aanwezige getuige… of misschien wel dader(s). Is uw bedrijf of afdeling wel voor 100% te vertrouwen? Kunt u na deze avond nog wel gezamenlijk door één deur het pand verlaten? Heeft een collega of vriend(in) van u deze bizarre moord gepleegd? Of is hier sprake van een Crime Passsionel tussen twee personeelsleden.. Dat gebeurt toch niet in uw bedrijf… Liefde op de werkvloer?

In dit spannende, tikkeltje ondeugende en vooral interactieve Moord Theaterspel, zeer geschikt voor kleinere groepen, moet u gezamenlijk binnen één avond deze Crime Passionel aan tafel oplossen. Natuurlijk zorgt café Van Buren voor een heerlijk diner tussen de 3 bedrijven (rondes) door. Bij aankomst ontvangt u uw karakteromschrijving (= script) van een professionele acteur en kunt u, onder grote hilariteit, uw bijpassende theaterkleding uitkiezen op de locatie zelf!!

Niet gevonden wat u zocht? Klik hier voor alle leuke avondjes uit met Enjoy.nl!

Redacteur