Culinaire verrassing

Kom samen met uw partner of gezellig met vrienden proeven van de culinaire gerechten die het wildseizoen met zich meebrengt. Daarnaast is wild eten een oude traditie in Gelderland. Daarom is dit dan ook de perfecte locatie. Laat u heerlijk verwennen in het hotel en laat uw smaakpupillen verrassen door de chef-koks. Ik heb voor u 3 mooie TIPS uitgezocht om te komen wild eten in Gelderland!

Wild eten in Gelderland – TOP 3

Wild eten in de Achterhoek – 3 dagen genieten
Beleef het echte wild avontuur in het bosrijke Montferland bij deze prachtige Havezathe! Kom culinair genieten en laat u heerlijk verwennen op dit gastvrije hotel. Met deze culinaire seizoensspecial bent u er lekker een paar dagen tussen uit!

Culinair genieten in het Montferland – 3 daags Wildarrangement
Geniet van het wildseizoen met dit 3-daags culinair wildarrangement in het Montferland. U geniet naast 2 overnachtingen in een hotel gelegen aan de voet van de Montferlandse bossen van een heerlijk 4-gangen wilddiner. Kom ook 3 dagen heerlijk genieten in het mooie groene Montferland.

2-daags Wildarrangement in de Achterhoek in Ruurlo
Kom genieten van een (h)eerlijk 10-gangen wildproeverij en blijf aansluitend overnachten in een van onze comfortabele hotelkamers. Na een heerlijke nachtrust staat er een uitgebreid ontbijtbuffet op u te wachten. Kortom: een heerlijke verwennerij voor een uitstekende prijs!

Wilt u genieten van een culinaire verrassing? Kom dan wild eten in Gelderland!

Met recreatieve groet,

Kayleigh Stark
Recreatief.nl / WildeteninGelderland.nl

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 25 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 25 jaar schrijven, nog vaak verrassen.