Je kijkt er elk jaar weer naar uit, jullie vriendinnenweekend. Samen met de dames genieten van één of meerdere nachtjes weg vol plezier. Elkaar al eventjes niet meer gezien of gesproken? Dan is zo’n weekendje weg ideaal om weer even bij te kletsen, alle roddels te bespreken maar natuurlijk het belangrijkste; te genieten van elkaars gezelschap. Tijdens één van deze TOP 3 arrangementen voor een nachtje weg met vriendinnen op de Veluwe zal er aan alles gedacht worden en daar helpen wij je graag bij. En wat moeten jullie dan doen? Simpel; heel veel plezier maken! 😊

De Veluwe is niet alleen prachtig om te zien tijdens een wandeling of een fietstocht. Maar er zijn nog zoveel meer leuke dingen te doen in deze regio. Denk bijvoorbeeld aan iets actiefs zoals buggy rijden of E-chopper rijden. Liever ontspannen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden tijdens een nachtje weg met vriendinnen op de Veluwe!

TOP 3 Nachtje weg met Vriendinnen op de Veluwe

2-daags All in arrangement op de Veluwe – Super vriendinnenuitje!
2 dagen genieten van een ALL IN vriendinnenweekend op de Veluwe. Geniet met je beste vriendinnen in een unieke lodge op de Veluwe. Tijdens dit uitje gaan jullie allerlei leuke activiteiten doen zoals e-chopper rijden, bowlen, tafelgrillen en midgetgolfen!

Stoer Vriendinnenweekend met Buggyrijden en Bowlen
Nachtje weg en leuke activiteiten doen met vriendinnen? Dit stoere vriendinnenweekend is inclusief buggy rijden, midgetgolfen, bowlen en gezellig samen dineren. Voor een uitstekend verzorgd activiteiten programma om samen van te genieten!

Super vriendinnenspecial – Voordelig weekendje weg met vriendinnen op de Veluwe!
Voordelig nachtje weg met vriendinnen op de Veluwe. Een weekend vol leuke activiteiten tegen een zeer scherp tarief! Dit stoere vriendinnenweekend is inclusief escape room, diner, bowlen, ontbijt, en nog veel meer!

Met recreatieve groet,

Kayleigh Stark
Recreatief.nl / Vriendinnenweekend.nl

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 25 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 25 jaar schrijven, nog vaak verrassen.