Geniet van een SUPER vriendinnenweekend op de Veluwe! Dit arrangement biedt alle ingrediënten voor een geslaagd vriendinnenuitje, inclusief een high tea, diner, fototocht en een leuke GPS-e-scootertocht. Laat je verrassen door de natuurlijke schoonheid van dit gebied en geniet samen van een onvergetelijk weekend!

Programma van het SUPER vriendinnenweekend op de Veluwe

Op de eerste dag van het programma worden jullie rond 13.00 uur ontvangen bij het activiteitencentrum aan de Veluwezoom. Na het inchecken in de sfeervolle hotelchalets staat er een uitgebreide Veluwse broodtaarten lunch voor jullie klaar. Daarna gaan jullie aan de slag met een cryptische fototocht. Verdeeld in teams of als één team ga je de uitdaging aan om 10 spannende opdrachten te voltooien. Bij terugkomst is er tijd om bij te komen en te borrelen voordat de prijsuitreiking plaatsvindt. ’s Avonds worden jullie verwelkomd in het restaurant “Vale Nieuwe” voor een heerlijk 3-gangen verrassingsdiner. Na het diner is er gelegenheid om bij de open haard of aan de bar gezellig na te kletsen.

Op de tweede dag begint de dag met een heerlijk ontbijt met verse broodjes, beleg, koffie, thee, jus d’orange en een eitje. Daarna staan de e-scooters klaar voor een unieke puzzeltocht. Gewapend met een GPS gaan jullie op pad en moeten jullie vragen beantwoorden om munten te verdienen! Na de e-scootertocht staat er een heerlijke Veluwse High Tea voor jullie klaar. Geniet van verschillende soorten thee en luxe hapjes. Helaas komt daarna het gezellige vriendinnenweekend tot een einde……..

Laat je verwennen tijdens dit SUPER vriendinnenweekend op de Veluwe en creëer samen mooie herinneringen in dit veelzijdige natuurgebied.

Met vriendelijke groet,
Carine Polman
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405805

Redacteur