Nederland is prachtig! Dat weten wij al ruim 20 jaar.

Recreatief.nl is al ruim 20 jaar verliefd op ons mooie Nederland. We hebben in deze jaren zelf heel veel moois mogen ontdekken in ons kikkerlandje maar ook duizenden gasten in Nederland laten genieten van fantastische arrangementen.

Hoe gaan we verder in deze bizarre crisistijd met het Corona-virus?

Iedereen is voorzichtig en maakt zich natuurlijk zorgen, logisch. Maar we willen er ook allemaal graag weer op uit. Plannen maken, leuke dingen gaan doen samen en genieten. Al helemaal in deze mooie tijd van het jaar en met de mooie Hollandse zomer op komst willen we daar toch invulling aan gaan geven.

Met z’n allen zoeken we naar oplossingen om die 1,5 meter in acht te kunnen nemen en zodra we die ‘Go’ krijgen van Mark Rutte dan staan de ondernemers in Toeristisch Nederland klaar om u welkom te heten. Kunnen we naar het strand, de pretparken, dierentuinen, lekker eten in dat restaurantje, bootje varen en dat welverdiende weekendje weg in een hotel of vakantiehuisje boeken?

Onze partners zijn er klaar voor!

Het wachten is op het moment dat we mogen. Wel super om te zien dat veel boekers dit jaar de plannen dan nu al maken om deze zomer gewoon lekker in eigen land te blijven en te genieten van onze mooiste bestemming Nederland.

Bent u er aan toe om weer vooruit te kijken en wilt u alvast iets leuks om naar uit te kijken?

Kijk op Enjoy.nl en boek dan gerust alvast 1 van onze mooie programma’s in Nederland. Wij informeren u uiteraard graag over de mogelijkheden en speciale voorwaarden die er voor deze tijd gelden. Wilt u advies of even persoonlijk contact? Ons team staat voor u klaar op 088-5405805.

Namens het voltallige Recreatief.nl team blijf gezond en geniet van ons mooie Nederland!

Redacteur