De Biesbosch – Regio TIP

Het Nationaal Park de Biesbosch is een bijzondere zoetwaterdelta van zo’n 8.000 hectare met een doolhof aan kleine riviertjes en beken. Je kunt lekker genieten in de Biesbosch, wandelen en fietsen zijn de ideale manieren om er op uit te gaan. Met de lente voor de deur, is het tijd om de natuur in te gaan. Wij hebben een paar tips voor je verzameld voor het ideale genieten in de Biesbosch.

Boek een heerlijk hotel op de Biesbosch

Maak er een leuk uitje van en ga een weekendje weg! Om heerlijk te genieten van de Biesbosch waarbij er voldoende vrije tijd is om lekker te gaan wandelen of fietsen, hebben wij een paar tips voor je verzameld voor een hotel op de Biesbosch.

Fietsarrangement door de Biesbosch – 3 dagen genieten
Verken de Biesbosch met de fiets, vanuit dit hotel op de Biesbosch stap je zo op de fiets voor prachtige fietsroutes in en rondom de het Nationaal park. Wil je de Biesbosch vanaf het water ontdekken dan is dat ook mogelijk. Op enkele kilometers vanaf het hotel stap je zo aan boord van de rondvaartboot voor een mooie tocht door dit natuurgebied! Dit hotel ligt in het dorp Made in een gebied waar u heerlijk kunt fietsen, wandelen en ook zeilen, op 5 km van de rand van het schitterende Nationale Park de Biesbosch

Culinair nachtje weg in de Biesbosch – Genieten inclusief 4-gangen diner
Wil je toch liever wat meer gezelligheid en romantiek met jouw geliefde? Kom met partner, vrienden of familie heerlijk uitgebreid dineren tijdens een culinair weekendje weg in dit gezellige hotel. Heerlijk genieten van een smaakvol diner in een sfeervol restaurant en daarna ook een comfortabele overnachting. Kies bewust voor lekker eten, romantiek, tijd voor elkaar en genieten van het bourgondische leven. En dat allemaal in een sfeervol 3-sterren hotel op de Biesbosch!