Weg met Oud & Nieuw? Boek snel 1 van deze tips! Ben je nog een beetje aan het twijfelen om met Oud & Nieuw weg te gaan? Pak dan nu nog je kans voordat het te laat is. Wij hebben nog een aantal arrangementen beschikbaar voor Oud & Nieuw. Onderstaand heb ik voor u een paar leuke TIPS!

Weg met Oud & Nieuw? Boek snel 1 van deze tips!

Speciale oud en nieuw aanbieding in Giethoorn

  • Kom tijdens oud en nieuw genieten van deze speciale aanbieding in Giethoorn. U overnacht in uw eigen lodge in hartje Giethoorn aan het water. Maak een heerlijke winterwandeling door het dorp, geniet van lekker eten, uitgebreide ontbijtjes en oliebollen in uw woning. Oud en nieuw was nog nooit zo leuk, kom samen genieten en profiteer van deze speciale aanbieding.

2-daagse Oud & Nieuw aanbieding op de Veluwe

  • Met deze fantastische 2-daagse Oud & Nieuw hotelaanbieding wordt het wel heel gezellig met de jaarwisseling. Geniet van een heerlijk verblijf in dit hotel, gelegen midden op de Veluwe. Op oudjaarsavond een 4-gangen diner en op nieuwjaarsdag een ontbijt met bubbels. Ook zeer geschikt voor families met kinderen, het hotel beschikt namelijk over een binnenzwembad en diverse familiekamers.

2-daagse Oud & Nieuw aanbieding op de Veluwe

3-daags Oud en Nieuw arrangement aan het Gooimeer

  • Op een prachtige locatie in het Noord-Hollandse Huizen ligt dit hotel. U vindt het hotel op de kop van de Oude Haven, direct aan het Gooimeer. Het luxe hotel bestaat uit 80 hotelkamers waarvan 4 moderne suites. Uw verblijf staat garant voor een compleet en onbezorgd nachtje of weekendje weg!

3-daags Oud en Nieuw arrangement aan het Gooimeer

Nog niet helemaal waar u naar opzoek bent? Wij hebben nog meer Oud & Nieuw arrangementen! Bekijk een onze website: oudjaarsuitje.nl

U kunt ook nog eens een kijkje nemen op: 5 TIPS voor Oud & Nieuw.

Weg met Oud & Nieuw? Boek snel 1 van deze tips!

Wij helpen u graag met het zoeken naar een Oud & Nieuw arrangement die bij uw wensen past! U kunt telefonisch contact met ons opnemen op het telefoonnummer: 088-5405840.

Met vriendelijke groet,
Robin Sanders
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405840

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 25 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 25 jaar schrijven, nog vaak verrassen.