Nog weg met Oud en Nieuw? Check deze 5 Tips! Als je nog opzoek bent naar een leuk Oud & Nieuw arrangement dan zit je bij ons goed. Wij hebben nog arrangementen beschikbaar om Oud & Nieuw buiten huis te vieren dit jaar!

Oud & Nieuw in Zeeland met een feestelijke avond

Wilt u het jaar feestelijk afsluiten? Kom genieten van dit 3-daagse Oud & Nieuw arrangement in Zeeland. Verblijf 2 nachten en geniet op oudejaarsavond van een uitgebreid dinerbuffet met bubbels en bollen. In een sfeer van art nouveau zijn duurzame materialen gebruikt en kunt u genieten van een hoog comfortgehalte in alle hotelkamers.

Nog weg met Oud en Nieuw? 3 dagen genieten op de Veluwe

Met deze fantastische Oud & Nieuw hotelaanbieding wordt het wel heel gezellig met de jaarwisseling. Geniet van een heerlijk verblijf in dit schitterende hotel, gelegen midden op de Veluwe. Ook zeer geschikt voor families met kinderen, het hotel beschikt over een binnenzwembad en diverse familiekamers.

2 Dagen genieten op het prachtig landgoed in Brabant

Sluit het jaar feestelijk af op het 14 ha landgoed. Het landgoed straalt alles uit waar het hotel voor staat: kwaliteit, gastvrijheid, duurzaamheid en inspiratie. Tijdens Oud en Nieuw kunt u genieten van de wellness faciliteiten en een uitgebreid ontbijtbuffet. Maar u kunt ook onbeperkt gebruik maken van de sportfaciliteiten.

3-daags Oud en Nieuw vieren in de Brabantse Biesbosch

Sluit het jaar feestelijk af bij en geniet onder andere van een overheerlijk oudejaarsdiner en een nieuwjaarsontbijt! Op oudejaarsavond kunnen de oliebollen en een glaasje bubbels natuurlijk niet ontbreken, dus waar toost u op tijdens deze feestelijke jaarwisseling?

4-daags exclusief Oud en Nieuw arrangement – met live muziek in Brabant

Wilt u ook lekker genieten van een oud en nieuw arrangement inclusief heerlijke diners en met live muziek op Oudjaarsavond? Kom dan nu naar Brabant en geniet van dit arrangement. Vergeet niet om om 00:00 uur op het nieuwe jaar te toosten met bubbels en oliebollen.

Als je toch niet helemaal hebt kunnen vinden waar je naar opzoek bent? Neem dan een kijkje op: oudjaarsuitje!

Redacteur

Hallo ik ben Christel, redacteur van Recreatief.nl en al ruim 25 jaar eigenaar van deze site. Ik ben gek op reizen en heb al veel van de wereld gezien maar Nederland heeft toch wel echt mijn hart veroverd. We hebben in ons kleine land zoveel groots dat ik er dagelijks over kan vertellen en dat doe ik dan ook graag in mijn blogs over al het leuks wat er in Nederland te doen is en al het moois wat je kunt verkennen en ontdekken. De diversiteit van Nederland is ongekend en blijft mij, zelfs na 25 jaar schrijven, nog vaak verrassen.