Kletsen, shoppen, wellness en noem maar op

Jullie zullen het vast wel herkennen als ik zeg dat we onze vrienden en vriendinnen soms eventjes een tijdje niet zien of spreken. Dat betekent uiteraard niet meteen dat er is iets mis is met een vriendschap. Bijvoorbeeld een drukke baan, kinderen, sport of bepaalde verplichtingen kunnen ervoor zorgen dat we soms wat minder tijd voor elkaar hebben. Daarom is het juist leuk als jullie een keer in de zoveel tijd er gewoon eens een lekker weekendje weg gaan. Lekker bijkletsen en quality-time samen! Dus hebben jullie er alweer zin in om er even tussenuit te gaan met een vriendin of meerdere vriendinnen? Als ik zeg gezelligheid dan zeggen jullie Brabant, toch?! Ik heb voor jullie 3 TIPS met vriendinnenweekendjes in Brabant op een rijtje gezet! Denk aan culinair eten, lekker shoppen of duik de wellness is. Kiezen jullie maar!

Vriendinnenweekendjes in Brabant – 3 TIPS

3-daags Vriendinnenweekend in de Brabantse Kempen – Gezellig bijkletsen en culinair genieten
Ga gezellig samen op pad met uw vriendin en geniet van de Brabantse gastvrijheid. Uw verblijf is niet compleet zonder heerlijke diners om eens goed bij te kletsen met elkaar. In ons sfeervolle restaurant serveren wij een heerlijk culinair 3-gangen diner en overnachten jullie aansluitend in een luxe hotel kamer.

Vriendinnen shopping arrangement – Scoor leukste mode bij Designer Outlet Roosendaal
Zin om samen met je vriendin je garderobe een update te geven? Ons gezellige Brabantse hotel is gelegen op 12 minuten rijden van Designer Outlet Roosendaal. Na een dagje slenteren kunnen jullie in ons hotel de voetjes hoog leggen en bijkomen van de heerlijke shop dag. Nog niet uit gewinkeld? De steden Breda en Roosendaal liggen ook dicht bij ons hotel zodat jullie nog een dagje kunnen shoppen. Ook dit arrangement hoort bij de TOP 3 vriendinnenweekendjes in Brabant!

Heerlijke beauty verwendag met veel behandelingen en nachtje weg
Zoekt u een verwendag met lekker veel behandelingen en wilt u aansluitend dan een nachtje overnachten? Dan is dit een TOP beautyarrangement in Brabant. De beautydag is in een kleine beautysalon in Hapert waar diverse uitgebreide behandelingen op het programma staan. U overnacht aansluitend in een hotel in Eindhoven, deze ligt op 25 minuten rijden van de beautysalon.

Met recreatieve groet,

Kayleigh Stark
Recreatief.nl / Vriendinnenweekend.nl