Plan samen met uw vriendinnen een gezellig weekendje weg! Wat dacht u van een vriendinnenweekend aan rivier de Vecht? Overnacht samen in een idyllisch gelegen boutique hotel, nabij Breukelen en geniet samen van de prachtige omgeving van de Vechtstreek. Er valt hier genoeg te ontdekken!

Vriendinnenweekend aan rivier de Vecht

Tijdens het vriendinnenweekend aan rivier de Vecht overnacht u in een luxe boutique hotel. Het hotel beschikt over een prachtig theehuis met een terras, dat direct aan het water ligt en een prachtig uitzicht biedt. De ideale plek om op zonnige dagen te vertoeven! ’s Avonds bereid de chef een uitmuntend 4-gangen diner voor jullie. Na een heerlijke nachtrust genieten jullie van een uitgebreid ontbijtbuffet. Bij het hotel is het mogelijk om een sloep of een supplank te huren, zo kunt u de pittoreske omgeving vanaf het water bewonderen.

Omgeving

Dichtbij het hotel zijn meerdere prachtige kastelen om te bezichtigen. Fietsen en wandelend in deze omgeving komt u buitenplaatsen, forten, kastelen en molens tegen. De Vechtstreek is eigenlijk een groot openluchtmuseum! Wist u bijvoorbeeld dat er in de Stichtse Vecht de meeste buitenplaatsen van heel Nederland staan? Geniet van deze prachtige regio en beleef een onvergetelijk vriendinnenweekend aan rivier de Vecht!

vriendinnenweekend aan rivier de Vecht

Idyllisch gelegen boutique hotel 

Tijdens het vriendinnenweekend aan de Vecht overnachten jullie in een van de luxe kamers in een chique hotel. Het hotel beschikt over 45 stijlvolle kamers, onderverdeeld in 6 verschillende kamertypes: cosy, comfort, superior, junior suite, junior suite split level en suite. Alle kamers hebben een serene inrichting met mooie lampen en bijzondere kunst. Faciliteiten in alle kamers: Wifi, roomservice, smart tv, minibar, badjas, airco, flesje water, haardroger, koffie en thee. Daarnaast is er een prachtig restaurant. De hoge plafonds, de intieme kamer en suite en de grote glazen serre creëren een gezellige, informele en eigentijdse sfeer.

Bekijk ook dit leuke vriendinnenweekendje!

Met vriendelijke groet,
Jonna Sanders
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405805