Dit jaar aan de beurt voor het organiseren van een vriendenweekend op de Veluwe? 3 Tips! Leuke activiteiten ondernemen, gezelligheid in de avond in jullie accommodatie en daarnaast vooral veel plezier ervaren!

Vriendenweekendje organiseren dit najaar en staat de Veluwe op de planning? 3 Tips!

3-daags ALL-IN Vriendenweekend op de Veluwe – Cryptische Foto Veluwetocht, E-scooterpuzzeltocht

Is de organisatie voor het vriendinnenweekend dit keer jouw taak? Veel moeite zal het niet kosten als u kiest voor dit 3-daags ALL-IN arrangement. Zo heeft iedereen een ontspannen weekend, ook de organisatoren! Overnachten in een unieke Finse Chalet en daarnaast sportief bezig zijn tijdens de spellen waarbij je genoeg stappen zal zetten!

Stoer Vriendenweekend met Buggyrijden en Bowlen op de Veluwe

Leuke activiteiten ondernemen samen met je vrienden en daarnaast de gezelligheid ervaren tijdens een verblijf in jullie groepsaccommodatie! Dit stoere vriendenweekend op de Veluwe is inclusief buggy rijden, midgetgolf, bowlen en daarnaast gaan jullie gezellig samen eten op het recreatiepark. Een weekend waarbij alles voor jullie kan worden verzorgd. Kortom, genieten!

Stoer vrijgezellenuitje inclusief overnachting op de Veluwe

Ons hotel is één van de weinige paviljoenhotels van Nederland. Het hotel is buitengewoon mooi gelegen in Midden-Nederland en in het groen. Op 5 minuten afstand van het Veluwemeer aan de rand van de Veluwe vindt u deze veelzijdige locatie. Het hotel biedt 91 sfeervolle 2-persoonskamers. Alle kamers zijn voorzien van een ruime badkamer met bad en/of douche, zithoek, televisie , telefoon, internet, bureau, koffie en theefaciliteiten en föhn.

Komt u deze zomer ook genieten van het vriendenweekend op de Veluwe? Of kijkt u liever nog even verder?
Wij hebben namelijk een veelzijdig aanbod aan leuke arrangementen, neemt u eens een kijkje op onze website: www.enjoy.nl

Zijn jullie met alleen maar meiden en zoeken jullie naar een echt vriendinnen weekendje? Bekijkt u dan deze populaire vriendinnenweekenden!

Met vriendelijke groet
Carine Polman
Recreatief.nl
Mail: reserveringen@recreatief.nl
Tel: 088-5405825

Redacteur